Lasagna Florentină Cu Fructe De Mare

Lasagna Florentină Cu Fructe De Mare
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Lasagna florentină cu fructe de mare. Această rețetă servește 9 și costă 2,96 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 264 calorii, 22g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați făină, spanac, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Caserola Florentină Cu Fructe De Mare, Lasagna Florentină, și Florentine Lasagna Roll-Up-Uri.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Apăsați spanacul între prosoape de hârtie până abia umed; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
3
Așezați făina într-o tigaie superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până se rumenesc ușor, amestecând după 15 minute. Lingurați făina într-o cratiță mare; adăugați treptat lapte, amestecând cu un bici. Se amestecă sarea și următoarele 4 ingrediente; gatiti la foc mediu 5 minute sau pana se ingroasa, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
5
Adăugați vin; gatiti 1 minut additonal, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
6
Se ia de pe foc; se amestecă 1/2 cană de brânză și scoici. Se răcește ușor; se amestecă busuiocul, sucul de lămâie, carnea de crab și oul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CrabmeatCrabmeat
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
BrânzăBrânză
BusuiocBusuioc
OuăOuă
7
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Puneți 1/4 cană de sos de fructe de mare într-un vas de copt de 13 x 9 inci. Aranjați 3 tăiței de lasagna într-un singur strat peste sosul de fructe de mare; acoperiți cu o treime de spanac. Puneți o treime sos de fructe de mare peste spanac. Repetați straturile, terminând cu sos de fructe de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
Fructe De MareFructe De Mare
SpanacSpanac
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
9
Combinați brânza rămasă și boia; presărați amestecul de brânză peste lasagna. Acoperiți și coaceți la 400 timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Coaceți, neacoperit, încă 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Casan Emma Chianti Classico cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico D. O. C. G este un vin elegant, cu un buchet floreal și note de cireșe. Are o prospețime echilibrată, o structură bună și taninuri catifelate. Îmbătrânit timp de 1 an în butoaie de 500 De Litri, are o culoare roșu rubiniu intens cu reflexe violet. Cu un finisaj persistent, cu aciditate și mineralitate bună, este perfect pentru a se împerechea cu paste și mezeluri.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții9
Scor De Sănătate49
Revista