Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați vinetele și Lasagnanul de vită măcinată. Această rețetă servește 8 și costă 1,38 USD pe porție. Acest curs principal are 344 calorii, 18g de proteine, și 16g de grăsime per portie. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Un amestec de roșii cu aromă italiană, vinete, tăiței de lasagna și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 48%. Încercați Vinete ușoare și carne de vită măcinată, Vinete Roșii Carne De Vită, și Ciob Oală Sol Carne De Vită Vinete Caserola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Ungeți fundul și părțile laterale ale vasului de copt de 9x13 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Aduceți o oală mare cu apă ușor sărată la fierbere. Gatiti taiteii de lasagna la fiert pana se inmoaie, dar ferm la muscatura, aproximativ 10 minute; scurgeți și lăsați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De Lasagna
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Gatiti si amestecati carnea de vita macinata, ceapa, ciupercile si usturoiul intr-o tigaie la foc mediu pana cand carnea de vita este complet rumenita, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Se amestecă roșiile conservate în carne de vită măcinată; se fierbe până se formează sosul, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
14 Cani De Branza Romano Rasa
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
6
Se toarnă aproximativ un sfert din sos în fundul vasului de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
7
Tăiței de strat deasupra sosului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
8
Întindeți un strat subțire de sos deasupra tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
9
Așezați un strat de felii de vinete deasupra stratului de tăiței și sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
10
Presărați aproximativ un sfert din brânză deasupra feliilor de vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
11
Repetați stratificarea cu ingredientele rămase, până când se termină cu un strat de sos acoperit cu brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
12
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza este Bulbuc și maro deasupra, aproximativ 40 de minute.
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Puteți încerca Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.