Lasagna de vinete și carne de vită măcinată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați vinetele și Lasagnanul de vită măcinată. Această rețetă servește 8 și costă 1,38 USD pe porție. Acest curs principal are 344 calorii, 18g de proteine, și 16g de grăsime per portie. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Un amestec de roșii cu aromă italiană, vinete, tăiței de lasagna și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 48%. Încercați Vinete ușoare și carne de vită măcinată, Vinete Roșii Carne De Vită, și Ciob Oală Sol Carne De Vită Vinete Caserola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Ungeți fundul și părțile laterale ale vasului de copt de 9x13 inch.
Aduceți o oală mare cu apă ușor sărată la fierbere. Gatiti taiteii de lasagna la fiert pana se inmoaie, dar ferm la muscatura, aproximativ 10 minute; scurgeți și lăsați deoparte.
Gatiti si amestecati carnea de vita macinata, ceapa, ciupercile si usturoiul intr-o tigaie la foc mediu pana cand carnea de vita este complet rumenita, aproximativ 10 minute.
Se amestecă roșiile conservate în carne de vită măcinată; se fierbe până se formează sosul, 3 până la 4 minute.
Se toarnă aproximativ un sfert din sos în fundul vasului de copt pregătit.
Tăiței de strat deasupra sosului.
Întindeți un strat subțire de sos deasupra tăiței.
Așezați un strat de felii de vinete deasupra stratului de tăiței și sos.
Presărați aproximativ un sfert din brânză deasupra feliilor de vinete.
Repetați stratificarea cu ingredientele rămase, până când se termină cu un strat de sos acoperit cu brânză rămasă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza este Bulbuc și maro deasupra, aproximativ 40 de minute.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Puteți încerca Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto