Lasagna De Vinete Evreiești

Lasagna De Vinete Evreiești
Lasagna de vinete evreiești ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 5. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 509 calorii. Pentru $ 2.65 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 194 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de ardei gras, vinete, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza masa matzo ai putea urma acest curs principal cu Prăjituri Cu Ceai De Mere Matzo ca desert. O mulțime de oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 15 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, ceea ce este minunat. Încercați Lasagna De Vinete Evreiești, Michael Natkin pentru Sabich (Sandwich de vinete irakian-Evreiesc), și Lasagna De Vinete pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați sare peste feliile de vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
SareSare
2
Așezați într-un colizor sau castron mare timp de 30 de minute și lăsați vinetele să elibereze lichid suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
BolBol
3
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Clătiți feliile de vinete cu apă rece și apăsați ușor uscat cu prosoape de hârtie sau un prosop curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
5
Bateti oul si apa intr-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Măsurați masa matzo într-un castron separat de mică adâncime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Înmuiați feliile de vinete în amestecul de ouă și apoi apăsați ambele părți în masa matzo. Puneți deoparte vinetele pane; nu stivați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie
VineteVinete
2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit
OuăOuă
8
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa, ardeiul gras roșu și ciupercile în ulei fierbinte până se rumenesc ușor, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
CiuperciCiuperci
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Scoateți și puneți deoparte.
10
Încălziți 3 linguri de ulei de măsline în aceeași tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Așezați un strat de felii de vinete în tigaie și gătiți până se rumenesc ușor, aproximativ 3 minute. Întoarceți și gătiți cealaltă parte până se rumenesc, aproximativ 3 minute, adăugând mai mult ulei de măsline după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Întindeți 1/2 cană de sos de busuioc de roșii în fundul unui vas de copt 9x13.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
TomateTomate
BusuiocBusuioc
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
13
Așezați un strat de vinete fierte deasupra sosului de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
VineteVinete
14
Acoperiți stratul de vinete cu jumătate din amestecul de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
CiuperciCiuperci
15
Așezați feliile de vinete rămase deasupra amestecului de ciuperci, urmate de jumătatea rămasă din amestecul de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
CiuperciCiuperci
16
Se toarnă sosul de paste peste toate straturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
17
Caserola de sus cu brânză mozzarella feliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
18
Acoperiți vasul cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
19
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când sosul se fierbe, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
20
Scoateți din cuptor și îndepărtați folia de aluminiu. Reveniți la cuptor până când brânza mozzarella se rumeneste ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
21
Se răcește timp de 15 minute pentru a permite lasagna să se configureze.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții5
Scor De Sănătate23
Revista