Lasagna de pui și dovleac
Pui și dovleac Lasagna ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. O porție conține 590 calorii, 35g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $ 2.39 pe portie, veți obține un fel principal care servește 5. Această rețetă de la Toțiretetele au 48 de fani. Dacă aveți pui, cremă de supă de dovleac, ulei vegetal și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Lasagna de pui și dovleac, Lasagna de dovleac cu cârnați de mere de pui și sos Fontina cu unt brun, și Lasagna de Pollo con Champi (lasagna de pui și ciuperci).
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați laptele și smântâna de supă de dovleac. Pune deoparte.
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu.
Se adaugă puiul și se sotează până se termină. Se amestecă sosul Bolognese; se fierbe timp de 15 minute, amestecând ocazional.
Lingurați 1/3 sos de carne într-o farfurie de caserolă de 2 litri, acoperiți cu 3 tăiței nefierți și acoperiți cu 1/3 amestec de supă. Repetați de două ori.
Presărați brânză peste lasagna.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 400 grade F (200 grade C) timp de 35 de minute sau până când este fierbinte și bubuit.
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 15 minute înainte de servire.