Lasagna de pui II
Reteta de pui Lasagnan II ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 12 și costă 1,35 USD pe porție. Acest fel principal are 292 calorii, 22g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, brânză mozzarella, tăiței de lasagne și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce este destul de rău. Încercați Lasagna de Pollo con Champi Aproximativones (Lasagna de pui și ciuperci), Lasagna Vegetală Cu Foi De Lasagna De Casă (Fără Mașină De Paste), și Lasagna De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti taiteii de lasagna in apa clocotita cu sare pana la al dente. Clătiți cu apă rece, scurgeți bine.
Într-o tigaie mare, gătiți și amestecați curcanul măcinat sau puiul, ceapa tocată și ardeiul verde la foc mediu până se rumenesc.
Scurgeți excesul de grăsime.
Se amestecă în cremă de supă de ciuperci, cremă de supă de pui și lapte degresat evaporat. Gatiti amestecul pana ajunge la fierbere mica.
Pentru a asambla, într-un strat de caserolă de 13x9 inch cu unt, 1/2 cană de sos, 3 tăiței lasagna, 1/2 cană de sos, brânză de vaci, o jumătate din brânza mozzarella mărunțită, 3 tăiței, amestecul de sos rămas. Finalizați cu restul de brânză mozzarella mărunțită.
Într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade F(175 de grade C) coaceți timp de 45 până la 60 de minute. Gatiti pana se incalzeste si se fierbe.
Lăsați să stea 10 până la 15 minute înainte de servire.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Multă carne, fructe de pădure și caracter de prune pe nas și palat. Corpolent, cu taninuri catifelate și un finisaj lung și bogat. Stil Decadent care îmi place. Calitate serioasă pentru vintage. Nr Castello în 2002, astfel încât acest lucru a fost actualizat."- Spectator de vinculoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.