Rețeta de pui, ciuperci și Polenta Lasagnan este gata în aproximativ 2 ore și este cu siguranță o uimitoare fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție conține 1324 calorii, 55g de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $ 5.17 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți mămăligă, sos pesto, jumătăți de piept de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 85%. Încercați Lasagna Cu Ciuperci-Mămăligă, Lasagna Polenta cu sos cremos de ciuperci, și Lasagna de Pollo con Champi (lasagna de pui și ciuperci) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță, combinați roșiile tăiate cubulețe, roșiile piure, usturoiul, busuiocul, oregano, miere, sare și piper. Gatiti la foc mediu timp de 45 de minute, permitand sa se ingroase. Se amestecă ciupercile și ceapa. Gatiti inca 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu și gătiți parțial puiul pe toate părțile până nu mai este roz la exterior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Scoateți și puneți deoparte. În aceeași tigaie, căutați bucățile de mămăligă în uleiul de măsline rămas până când exteriorul este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Acoperiți fundul unei farfurii cu caserole cu jumătate din feliile de mămăligă. Răspândiți subțire aproximativ jumătate din pesto peste polenta. Apoi acoperiți polenta cu pui, sos de roșii și o jumătate de cană de brânză Mozzarella. Repetați stratificarea polenta, pesto, pui și sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Scoateți, descoperiți și acoperiți cu brânza Mozzarella rămasă. Reveniți la cuptor, neacoperit, până când brânza este topită, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Felsina Berardenga Chianti Classico ( jumătate de sticlă). Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.