Lasagna de pui, ciuperci și mămăligă

Lasagna de pui, ciuperci și mămăligă
Rețeta de pui, ciuperci și Polenta Lasagnan este gata în aproximativ 2 ore și este cu siguranță o uimitoare fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție conține 1324 calorii, 55g de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $ 5.17 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți mămăligă, sos pesto, jumătăți de piept de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 85%. Încercați Lasagna Cu Ciuperci-Mămăligă, Lasagna Polenta cu sos cremos de ciuperci, și Lasagna de Pollo con Champi (lasagna de pui și ciuperci) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, combinați roșiile tăiate cubulețe, roșiile piure, usturoiul, busuiocul, oregano, miere, sare și piper. Gatiti la foc mediu timp de 45 de minute, permitand sa se ingroase. Se amestecă ciupercile și ceapa. Gatiti inca 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu și gătiți parțial puiul pe toate părțile până nu mai este roz la exterior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Scoateți și puneți deoparte. În aceeași tigaie, căutați bucățile de mămăligă în uleiul de măsline rămas până când exteriorul este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Acoperiți fundul unei farfurii cu caserole cu jumătate din feliile de mămăligă. Răspândiți subțire aproximativ jumătate din pesto peste polenta. Apoi acoperiți polenta cu pui, sos de roșii și o jumătate de cană de brânză Mozzarella. Repetați stratificarea polenta, pesto, pui și sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Scoateți, descoperiți și acoperiți cu brânza Mozzarella rămasă. Reveniți la cuptor, neacoperit, până când brânza este topită, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Felsina Berardenga Chianti Classico ( jumătate de sticlă). Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă)
"Arată fructe de pădure proaspete, cu note de flori, ierburi proaspete și ciocolată. Corpolent, cu un gust proaspăt, taninuri bine integrate și un finisaj echilibrat. O mulțime de cireșe și condimente ușoare. Cel mai bun după 2003."- Spectator De Vin
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate48
Revista