Lasagna De Pui Chile Verde
Lasagna verde de pui Chile ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 430 calorii, 30g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână brânză mozzarella, pui, ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 47%. Rețete similare includ Lasagna De Pui Chile Verde, Lasagna de pui cu brânză și Chile verde, și Prăjituri De Crab Verde Chile Cu Maioneză Verde Chile.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F. în bol mediu, se amestecă brânza ricotta, oul și 1/2 cană de parmezan; pus deoparte. Într-un alt castron mediu, amestecați puiul, sosul enchilada și ardeii iute verzi.
În vasul de copt de 13x9 inci (3 litri), întindeți 1 cană din amestecul de pui. Se acoperă cu 3 tăiței lasagna nefierte; apăsați ușor în amestecul de pui.
Se întinde cu 2/3 cană din amestecul de ricotta.
Se presară cu 1 cană de brânză mozzarella. Repetați straturile de 3 ori.
Se presară cu 1/2 cană de parmezan rămasă. Acoperiți cu folie.
Îndepărtați folia; coaceți cu 10 până la 15 minute mai mult sau până când lasagna este fragedă, brânza este cu bule și marginile sunt ușor rumenite.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.