Lasagna de mazăre dulce și anghinare
Dulce Pean și anghinare Lasagna ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 450 calorii. Această rețetă servește 12. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Dacă aveți la îndemână parmezan, frișcă, tăiței lasagna fără fierbere și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Lasagna Dulce De Pean Și Anghinare, Lasagna De Anghinare, și Lasagna Cu Spanac De Anghinare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Ungeți vasul de copt din sticlă de 13x9x2 inci cu ulei.
Se amestecă anghinare, 1/2 cană smântână și busuioc într-un castron mediu. Pur și simplu rămân 1 cană de cremă, ricotta și următoarele 4 ingrediente în procesor.
Întindeți 1 cană de amestec de ricotta pe fundul vasului de copt pregătit. Aranjați 4 tăiței într-un singur strat peste ricotta, rupând tăiței după cum este necesar pentru a acoperi.
Întindeți jumătate din amestecul de anghinare.
Întindeți 2 1/2 căni de amestec de ricotta peste anghinare.
Presărați 1 cană de brânză mozzarella peste. Repetați cu 4 tăiței, amestec de anghinare, 2 1/2 căni amestec de ricotta și 1 cană mozzarella.
Se întinde peste amestecul de ricotta rămas, apoi se presară peste 2 căni de mozzarella rămase. Cort cu folie, margini de etanșare.
Coaceți lasagna 30 de minute.
Îndepărtați folia; continuați să coaceți până când clocotește la margini și se rumenesc deasupra, aproximativ 25 de minute.
Lăsați să stea 15 minute înainte de servire.