Lasagna de legume prăjite și Prosciutto cu sos Alfredo

Legume prăjite și Lasagna Prosciutto cu sos Alfredo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 529 calorii. Pentru $2.29 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Mergeți la magazin și ridicați prosciutto, tăiței lasagna fără fierbere dintr-un pachet de 8 uncii, busuioc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Încercați Lasagna de legume prăjite cu sos de ardei roșu prăjit, Lasagna Portobello prăjită și Prosciutto, și Lasagna De Legume Prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă sosul Alfredo, prosciutto și busuiocul într-un castron mic pentru a se amesteca.
Răspândiți 2 linguri de amestec de sos Alfredo în partea de jos a două feluri de mâncare gratinate de formă ovală de 1 1/2 cană sau două feluri de mâncare souffl de 2 cani. Completați fiecare cu 1/4 cană de roșii cu sucuri.
Așezați 1 tăiței în fiecare fel de mâncare, rupându-se în bucăți pentru a se potrivi.
Întindeți fiecare cu 2 linguri de amestec de sos, apoi 1/4 cană de roșii cu sucuri. Completați fiecare cu 2/3 cană de legume prăjite.
Se presară sare și piper. Faceți un alt strat de tăiței, rupându-se pentru a se potrivi. Se acoperă cu amestecul de sos rămas, împărțind în mod egal. Completați fiecare cu 1/4 cană de roșii cu sucuri.
Acoperiți bine vasele cu folie de plastic. Cuptorul cu microunde la mare până când tăiței sunt fragede, dar încă ferm de mușcat, aproximativ 10 minute. Descoperiți lasagna și lăsați să stea cu 5 minute înainte de servire
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Multă carne, fructe de pădure și caracter de prune pe nas și palat. Corpolent, cu taninuri catifelate și un finisaj lung și bogat. Stil Decadent care îmi place. Calitate serioasă pentru vintage. Nr Castello în 2002, astfel încât acest lucru a fost actualizat."- Spectator de vinculoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.