Lasagna De Legume Prăjite
Lasagna de legume prăjite ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 9 și costă 1,86 USD pe porție. O porție conține 398 calorii, 21g de proteine, și 17g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de piper, ardei gras, brânză ricotta de carton și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Lasagna de legume prăjite cu sos de ardei roșu prăjit, Lasagna De Legume Prăjite, și Lasagna De Legume Prăjite.
Instrucțiuni
Coat doi 15-in. x 10-in. x 1-în. tigăi de copt cu spray de gătit.
Așezați vinetele și ciupercile pe o tigaie pregătită.
Așezați dovleceii și ardeiul roșu pe a doua tigaie.
Combinați uleiul și usturoiul; periați pe ambele părți ale legumelor.
Se presară sare și piper.
Se coace, neacoperit,la 400 km. 15 minute. Întoarceți legumele.
Coaceți cu 15 minute mai mult.
Îndepărtați vinetele și ciupercile.
Coaceți dovleceii și ardeiul roșu cu 5-10 minute mai mult sau până când marginile se rumenesc.
Într-un castron mare, combinați brânza ricotta, parmezanul și înlocuitorul de ou.
Răspândiți aproximativ 1/4 cană de sos de paste într-un 13-in. x 9-în. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Strat cu patru tăiței lasagna (tăiței se vor suprapune ușor), jumătate din amestecul de brânză ricotta, jumătate din legume, o treime din sosul de paste și 2/3 cană de brânză mozzarella.
Se presară cu jumătate de busuioc. Repetați straturile. Se acoperă cu tăiței rămași și sosul de paste.
Se acoperă și se coace la 350 de minute timp de 40 de minute. Descoperi; se presară cu brânză rămasă.
Coaceți cu 5-10 minute mai mult sau până când marginile sunt bulbucate și brânza este topită.
Lăsați să stea 10 minute înainte de tăiere.