Lasagna De Legume Peste Noapte
Lasagna de legume peste noapte ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 8 și costă 1,29 USD pe porție. O porție conține 292 calorii, 20g de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Dacă aveți la îndemână conserve de roșii, brânză provolone, tăiței lasagna și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Lasagna Vegetală Cu Foi De Lasagna De Casă (Fără Mașină De Paste), Lasagna Mediteraneană Peste Noapte, și Lasagna de curcan peste noapte cu verdeață pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați roșiile și sosul de paste; Se amestecă bine și se lasă deoparte.
Combinați brânza de vaci, parmezanul și piperul; se amestecă bine și se lasă deoparte.
Puneți o treime din amestecul de roșii în fundul unui vas de copt de 13 x 9 x 2 inci acoperit cu spray de gătit.
Așezați 3 tăiței de lasagna nefierte peste amestecul de roșii; se acoperă cu o treime de dovlecel. Puneți o treime din amestecul de brânză de vaci uniform peste dovlecei; se acoperă cu 2 felii de brânză provolone. Repetați straturile de două ori cu amestecul de roșii rămas, tăiței, dovlecei, amestec de brânză și felii de provolone. (Caserola poate fi acoperită și refrigerată în acest moment și coaptă mai târziu.
Coaceți 50 de minute sau până când se încălzește bine.)
Acoperiți și coaceți la 350 timp de 45 de minute. Descoperiți și coaceți încă 15 minute.
Lăsați să stea 15 minute înainte de servire.