Lasagna De Dovlecei

Lasagna De Dovlecei
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Zucchini Lasagnan. O porție conține 4875 calorii, 209g de proteine, și 316g de grăsime. Pentru $ 15.09 pe portie, veți obține un fel principal care servește 1. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 40 de minute. Dacă aveți parmezan, morcovi, dovlecei și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Zucchini Lasagna cu dovlecei "Ricotta", Lasagna De Dovlecei, și Lasagna De Dovlecei.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Umpleți o oală cu apă sărată, aduceți la fierbere și așezați tăiței de lasagna în apa clocotită, pe rând. Se amestecă ușor pentru a împiedica tăiței să se lipească; puneți focul la mediu și fierbeți până când tăiței sunt fragede, dar încă ferme la mușcătură, 8 până la 9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Scurgeți într-o strecurătoare așezată în chiuvetă.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
4
Se dizolvă cuburile de bulion în apa clocotită și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon CubeBouillon Cube
ApăApă
5
Într-o tigaie mare la foc mediu, topiți untul și gătiți și amestecați ceapa și usturoiul până se rumenesc, aproximativ 10 minute. Reduceți căldura dacă este necesar pentru a împiedica arderea legumelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
UntUnt
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Bateți făina și sarea în tigaie, apoi amestecați amestecul de bulion de pui și laptele în adaosuri mici, amestecând pentru a crea un sos neted. Se amestecă crema de brânză în sos, amestecând până când crema de brânză se topește și se încorporează în sos. Se amestecă morcovii, busuiocul și ardeiul negru, se reduce focul la foc mic și se gătește până când sosul aproape revine la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon De PuiBouillon De Pui
Piper NegruPiper Negru
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
MorcovMorcov
BusuiocBusuioc
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
7
Scoateți din căldură.
8
Întindeți 1 cană de sos în fundul vasului de copt pregătit și acoperiți cu 3 tăiței de lasagna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
9
Întindeți 1 cană de brânză de vaci peste tăiței, apoi acoperiți cu încă 1 cană de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De VaciBrânză De Vaci
PastePaste
SosSos
10
Întindeți jumătate din dovleceii feliați peste sos și presărați cu 1/3 cană de parmezan și 2/3 cană de brânză mozzarella. Repetați straturile încă de două ori, terminând cu 3 tăiței de lasagna, 1 cană finală de sos, 1/3 cană finală de parmezan și 2/3 cană finală de brânză mozzarella. Acoperiți vasul cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
ParmezanParmezan
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
11
Coaceți în cuptorul preîncălzit până la fierbinte și barbotare, aproximativ 35 de minute; scoateți folia, reveniți la cuptor și coaceți până când brânza se rumeneste, încă aproximativ 15 minute. Lăsați lasagna să stea cu 10 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Caposaldo Chianti cu un rating de 5 stele din 5 pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti este roșu rubiniu, cu un parfum fructat, textură netedă, structură excelentă și un finisaj lung și elegant.Cel mai bun cu pizza și paste cu sosuri pe bază de roșii sau carne.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții1
Scor De Sănătate91
Revista