Lasagna De Dovleac
Lasagna de dovleac ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 1067 calorii, 41G de proteine, și 57G de grăsime fiecare. Pentru $3.21 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți parmezan, salvie, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Lasagna De Dovleac, Lasagna De Dovleac, și Lasagna De Dovleac.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 F.In o tigaie mare, la foc mediu-mic, topește 2 linguri de unt.
Adăugați ceapa și gătiți timp de 5 minute.
Adăugați usturoiul și mătgul (dacă utilizați) și creșteți căldura la mediu-mare. Gatiti, amestecand frecvent, timp de 5 pana la 7 minute. Condimentează cu 1 linguriță de sare, 1/2 linguriță de piper, salvie și nutmeg.In un castron mare, combinați dovleacul, smântâna, 1 cană de parmezan și restul de sare și piper.
Așezați un strat de ravioli într-un vas de copt cu unt de 9 pe 13 inci. Se acoperă cu jumătate din amestecul de ceapă și aproape jumătate din amestecul de dovleac. Sus cu un alt strat de ravioli. Repetați cu amestecul de ceapă rămas și toate, cu excepția a 1 cană din amestecul de dovleac. Se acoperă cu restul de ravioli, amestec de dovleac și parmezan.
Se presară cu untul rămas, tăiat în bucăți mici. Acoperiți și coaceți timp de 20 de minute. Descoperiți și coaceți timp de 15 minute more.In Advance: asamblați lasagna, dar nu o coaceți. Acoperiți și refrigerați până la 24 de ore.
Coaceți conform instrucțiunilor, adăugând 25 de minute la timpul de gătit acoperit.