Lasagna cu șuncă și ouă Havarti

Lasagna cu șuncă și ouă Havarti
Havarti sunca si Lasagna ou ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 380 calorii, 18g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $2.03 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ouă, apă, pesmet parmezan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Caserola cu șuncă și fasole verde, Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, și Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați ouăle într-un singur strat într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi ouăle cu 1 inch. Aduceți la fierbere. Scoateți imediat de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3
Scurgeți; clătiți cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Așezați ouăle într-un castron cu apă cu gheață; lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Între timp, pulverizați vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit antiaderent. Într-un castron mare, combinați sosul de paste Alfredo, sparanghelul, ardeii prăjiți și apa; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos AlfredoSos Alfredo
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Scurgeți ouăle. Coaja; tăiați grosolan ouăle. Aranjați 3 tăiței nefierți în fundul vasului de copt pulverizat. Se acoperă cu 2/3 cană de șuncă, 1/3 din ouă și 1 cană de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
7
Se întinde cu 1 1/2 cană amestec de sos Alfredo. Repetați straturile de încă 2 ori care se termină cu sos. (Asigurați-vă că tăiței de top sunt acoperiți cu sos.) Capac; la frigider cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos AlfredoSos Alfredo
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
8
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Coaceți acoperit timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Într-un castron mic, amestecați firimiturile de pâine și untul. Descoperiți vasul de copt; presărați amestecul de firimituri uniform peste lasagna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
11
Coaceți descoperit încă 30 de minute sau până când se încălzește bine și toppingul este maro auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
12
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În10 hrs
Porții8
Scor De Sănătate5
Revista