Lasagna cu spanac cu patru brânzeturi

Lasagna cu spanac cu patru brânzeturi
Lasagna cu spanac cu patru brânzeturi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 268 de calorii, 16 g de proteine și 9 g de grăsimi. Pentru 99 de cenți per porție, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfect. Mergeți la magazin și luați spanac, lapte, tăiței lasagna și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Este o rețetă foarte accesibilă pentru fanii mâncărurilor mediteraneene. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de lingură de 78%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Lasagna cu spanac și brânză cu brânză, Lasagna cu patru brânzeturi și spanac și Lasagna cu patru brânzeturi și spanac.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, căleți legumele și usturoiul în ulei până devin crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Căni De Pâine De Porumb Cuburi, Prăjită12 Căni De Pâine De Porumb Cuburi, Prăjită
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
8 Prune Violet, Fără Sâmburi și Tăiate Grosier8 Prune Violet, Fără Sâmburi și Tăiate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1/8 Linguriță De Nucșoară, Măcinată, Plus Mai Mult, Pentru Condimentare1/8 Linguriță De Nucșoară, Măcinată, Plus Mai Mult, Pentru Condimentare
2
Se ia de pe foc; pus deoparte.
3
Într-o cratiță mică și grea, amestecați făina și laptele până se omogenizează. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute. Reduce caldura; se amestecă 1/4 cană de parmezan, sare și piper. Gatiti 1 minut mai mult sau pana cand branza se topeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Brie Rotundă Sau Brânză Brie Cu IerburiBrânză Brie Rotundă Sau Brânză Brie Cu Ierburi
Snur De Bucătărie Sau Sfoară De MăcelarSnur De Bucătărie Sau Sfoară De Măcelar
1 Cutie De 10 Uncii Spanac Tocat Congelat, Decongelat și Uscat într-un Prosop Curat De Bucătărie1 Cutie De 10 Uncii Spanac Tocat Congelat, Decongelat și Uscat într-un Prosop Curat De Bucătărie
1 1/8 C. Zahar Alb1 1/8 C. Zahar Alb
, Cum Ar Fi Uleiul De Canola, Cum Ar Fi Uleiul De Canola
Echipamente pe care le vei folosi
10 Uncii Gem De Zmeură10 Uncii Gem De Zmeură
Drojdie Uscată Cu Creștere RapidăDrojdie Uscată Cu Creștere Rapidă
4
Se ia de pe foc; se amestecă spanacul. Pune 1 cană deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De Pin Sau Migdale TocateNuci De Pin Sau Migdale Tocate
5
Într-un castron mare, combinați brânza de vaci, mozzarella și brânza elvețiană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Gelatină De LămâiePudră De Gelatină De Lămâie
Brânză ElvețianăBrânză Elvețiană
șuncă De țară Din Kentuckyșuncă De țară Din Kentucky
Echipamente pe care le vei folosi
Glazura De PruneGlazura De Prune
6
Întindeți 1/2 cană de amestec de spanac într-un 13 inchi uns. x 9-in. vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De Pin Sau Migdale TocateNuci De Pin Sau Migdale Tocate
1 Lămâie, Cu Coajă și Suc De 1/2 Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și Suc De 1/2 Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Pandispans Individuale Umplute Cu Crema, Impartite4 Pandispans Individuale Umplute Cu Crema, Impartite
7
Strat cu patru tăiței, jumătate din amestecul de brânză, legume și 3/4 cană amestec de spanac. Repetați straturile. Acoperiți cu restul de tăiței, amestecul de spanac rezervat și parmezanul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Brie Rotundă Sau Brânză Brie Cu IerburiBrânză Brie Rotundă Sau Brânză Brie Cu Ierburi
12 Căni De Pâine De Porumb Cuburi, Prăjită12 Căni De Pâine De Porumb Cuburi, Prăjită
(ambalat) Parmezan Ras Fin(ambalat) Parmezan Ras Fin
Nuci De Pin Sau Migdale TocateNuci De Pin Sau Migdale Tocate
1 Cutie De 10 Uncii Spanac Tocat Congelat, Decongelat și Uscat într-un Prosop Curat De Bucătărie1 Cutie De 10 Uncii Spanac Tocat Congelat, Decongelat și Uscat într-un Prosop Curat De Bucătărie
8
Acoperiți și coaceți la 375° timp de 35 de minute. Descoperi; Coaceți încă 15 minute sau până când devine clocotită.
Echipamente pe care le vei folosi
Snur De Bucătărie Sau Sfoară De MăcelarSnur De Bucătărie Sau Sfoară De Măcelar
9
Lăsați să stea 15 minute înainte de a tăia.

Vin recomandat: Chianti, Montepulciano, Sangiovese

Chianti, Montepulciano și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru lasagne. Lasagna se asortează bine cu vinul roșu cu corp mediu, cu aciditate mai mare. Sangiovese, Montepulciano și Chianti se potrivesc toate. NV Ruinart, vinul cu 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 89 de dolari pe sticlă.
NV Ruinart , Vin
NV Ruinart , Vin
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții12
Scor De Sănătate31
Revista