Lasagna Cu Spanac Cremos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Lasagnan cu spanac cremos. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 334 calorii, 18g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați spanac, ceapă, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Lasagna cremoasă cu spanac și ciuperci, Lasagna cremoasă cu spanac și ciuperci, și Lasagna cu sos cremos de spanac.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ceapa; gatiti 10 minute sau pana cand ceapa se rumeneste, amestecand ocazional. Se amestecă usturoiul și spanacul. Reduceți căldura, acoperiți și gătiți 3 minute sau până când spanacul este fraged. Pune deoparte.
Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, laptele, sarea, piperul negru și ardeiul roșu într-o cratiță mică, amestecând cu un tel. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, amestecând frecvent. Reduceți căldura și fierbeți 1 minut, amestecând frecvent.
Adăugați 2 căni de amestec de lapte în amestecul de spanac. Acoperiți amestecul de lapte rămas și lăsați-l deoparte.
Întindeți 1/2 cană de sos marinara în fundul unui vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit. Aranjați 3 tăiței de lasagna peste sos; se acoperă cu jumătate de amestec de spanac. Se acoperă cu 3 tăiței lasagna, 1 cană sos marinara și 3/4 cană brânză.
Puneți încă 3 tăiței de lasagna, amestecul de spanac rămas și restul de 3 tăiței de lasagna. Se acoperă cu sosul marinara rămas.
Se toarnă amestecul de lapte rezervat deasupra și se presară cu 3/4 cană de brânză rămasă.
Coaceți la 375 timp de 50 de minute sau până când lasagna se rumeneste deasupra.
Garnisiți cu crenguțe de pătrunjel, dacă doriți.