Lasagna Cu Spanac Cheesy

Brânză spanac Lasagna ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 390 calorii, 17g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Un amestec de slănină, brânză de vaci cremă, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până crema de branza ai putea urma acest curs principal cu Pene De Desert Cu Brânză Cremă ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Lasagna Cu Spanac Cheesy, Brânză De Spanac Lasagna Roll-Up-Uri, și Brânză de spanac și lasagna de anghinare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați pastele de lasagna și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până la dente; scurgeți și clătiți cu apă rece.
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu-mare pana se rumeneste uniform.
Se scurge, se sfărâmă și se lasă deoparte. Gatiti spanacul conform directiilor; se scurge bine.
Într-un castron bate crema de branza la viteza medie cu mixer electric.
Adăugați ouăle și bateți până la pufos. Se amestecă brânza provolone, brânza de vaci, slănina și praful de usturoi.
Strat jumătate de tăiței de lasagna într-un vas de copt uns.
Se întinde cu jumătate din amestecul de brânză și jumătate din spanac. Se acoperă cu tăiței de lasagna rămași, spanac și brânză.
Acoperiți și coaceți într-un cuptor preîncălzit timp de 30 de minute sau până când este încălzit.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
![Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione]()
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.