Lasagna Cu Patru Brânzeturi

Lasagna Cu Patru Brânzeturi
Lasagna cu patru brânzeturi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 382 calorii, 28G de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sosul de paste classico family favorite, parmezan, brânză de vaci knudsen milkfat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Lasagna cu sos alb-Lasagna cu răsucire, un sos alb de brânză mozzarella, Patru Lasagna Cu Brânză, și Trei Brânză Lasagna Dip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Carne brună cu ceapă în tigaie mare. Între timp, amestecați Neufchatel, brânză de vaci, 1-1/2 căni mozzarella, 1/4 cană parmezan și ou până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De VaciBrânză De Vaci
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
NeufchatelNeufchatel
ParmezanParmezan
CeapăCeapă
CarneCarne
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Scurgeți carnea; reveniți la tigaie. Se amestecă sosul de paste, roșiile și oregano; se fierbe 5 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
TomateTomate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se ia de pe foc. Lingură 1 cană sos de carne pe fundul vasului de copt de 13x9 inci; deasupra cu straturi de 3 tăiței lasagna, 1 cană amestec de brânză și 1 cană sos de carne. Repetați straturile de două ori. Se acoperă cu tăiței rămași, sos de carne, mozzarella și parmezan; acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
ParmezanParmezan
PastePaste
BrânzăBrânză
SosSos
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Coaceți 50 min. sau până se încălzește, descoperind după 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Lăsați să stea 10 min. înainte de tăiere pentru a servi.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Piccini Chianti Classico cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Un nas complex și persistent umplut cu note de cireșe și fructe de pădure sălbatice. Palatul este bine structurat, elegant, rotund și neted, cu note fructate și taninuri moi și un finisaj lung. O pereche ideală pentru carne roșie la grătar și paste al ragu. Amestec: 90% Sangiovese, 10% Merlot
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate12
Revista