Lasagna cu legume cu spanac

Lasagna cu legume cu spanac
Lasagna cu legume cu spanac durează aproximativ 55 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 1,12 USD per porție , primești un aperitiv care servește 12. O porție conține 230 de calorii , 11 g de proteine și 8 g de grăsimi . Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Această rețetă de la Taste of Home necesită unt, sare, făină și muștar dijon. Este o rețetă destul de ieftină pentru fanii mâncărurilor mediteraneene. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun cu lingura de 58% . Rețete similare includ lasagna de legume proaspete cu spanac și dovlecel , lasagna de legume cu foi de lasagna de casă (fără aparat de paste) și lasagna de legume cu foi de lasagna de casă (fără aparat de paste) .

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, topește untul. Se amestecă făina până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați 2-1/2 căni de lapte. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
3
Se ia de pe foc. Se amestecă 1-1/2 căni de parmezan, muștar, 1/4 linguriță de sare și sos de ardei iute; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Într-o tigaie mare antiaderentă, căliți ciupercile, ceapa, morcovii și usturoiul în ulei până se înmoaie. Se amestecă spanacul și sarea rămasă. Gatiti si amestecati 2 minute sau pana cand spanacul este ofilit; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Se ia de pe foc; se amestecă 1-1/2 căni de sos de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De BrânzăSos De Brânză
6
Combinați sosul de brânză rămas cu laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De BrânzăSos De Brânză
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
7
Răspândiți jumătate din sosul de brânză într-un 13 inchi. x 9-in. vas de copt acoperit cu spray de gătit. Acoperiți cu trei tăiței și jumătate din amestecul de legume; repeta. Acoperiți cu restul de tăiței și sos de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Ardei ArbolArdei Arbol
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
8
Se presară cu brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
9
Coaceți, descoperit, la 375° timp de 25-30 de minute sau până când se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
10
Lăsați să stea 10 minute înainte de a tăia.
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții12
Scor De Sănătate21
Revista