Fructe de mare Lasagnan Alfredo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 493 calorii. Pentru $2.93 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de broccoli, ceapă, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Fructe De Mare Alfredo, Fructe De Mare Fettuccine Alfredo, și Caserola Cu Fructe De Mare Alfredo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați crabul și creveții; pus deoparte. Într-un alt castron, combinați brânza ricotta, ouăle și condimentul Italian până se omogenizează; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Crabi
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Într-o tigaie mare, sotati ciupercile si ceapa in unt pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Adăugați usturoiul; gatiti 1 minut mai mult. Se amestecă făina până se omogenizează. Adăugați treptat lapte evaporat și lapte. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Reduceți căldura; se amestecă 1/2 cană parmezan, sare și piper până se topește brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
4
Întindeți 1 cană de sos de ciuperci într-un 4-qt superficial uns. vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Strat cu trei tăiței și spanac. Se acoperă cu o treime din amestecul de ricotta, o treime din brânza mozzarella și o treime din sosul de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
6
Se acoperă cu trei tăiței și amestec de crab. Repetați cu amestecul de ricotta, brânza mozzarella și sosul de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Crabi
7
Strat cu tăiței rămași și broccoli. Repetați cu amestecul de ricotta rămas, mozzarella și sosul de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
8
Se presară cu parmezan rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
9
Coaceți, neacoperit,la 350 de minute pentru 45-55 de minute sau până când un termometru citește 160 de minute.