Lasagna cu dovlecei și castane

Lasagna cu dovlecei și castane
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă lasagnan cu dovlecei și castane. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19 g de proteine, 21 g de grăsimi și un total de 506 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 2,3 USD per porție, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o rețetă accesibilă pentru fanii mâncărurilor mediteraneene. Această rețetă de la Foodnetwork necesită castane, făină, ou și ulei de măsline. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 59%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Risotto cu castane cu dovleac, Risotto cu castane cu dovleac și supă de castane Aduki.

Instrucțiuni

1
Puneți pancetta într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti 5 minute, pana devine usor crocant. Adăugați ceapa și uleiul de măsline și gătiți până devin translucide, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2
Adăugați usturoiul, salvia și castanele în tigaie și gătiți timp de 10 minute, amestecând des. Adăugați bucățile de dovleac, bulionul de pui și nucșoara proaspăt rasă. Acoperiți la abur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
CastaneCastane
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Lăsați dovleceii să se gătească timp de 20 de minute sau până când se înmoaie. Lăsați bulionul să se evapore și apoi turnați amestecul de dovleac și castane într-un castron mare cu oul și ricotta. Se amestecă și se presează cu o lingură de lemn. Puteți pulsa cu un blender de imersie dacă doriți. Gustați și ajustați condimentele dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
CastaneCastane
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
4
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
5
Lasagna va semăna cu bomboane de panglică când este terminată. Pentru a asambla lasagna, așezați foaia de paste pe suprafața de lucru. Acoperiți primii 4 inci de paste cu umplutura de dovleac și pliați capătul lung al pastei peste strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
6
Întindeți următoarea parte a pastei cu un strat subțire de umplutură, pliați peste foaia de paste, din nou aproximativ 4 inci, pentru a acoperi straturile inferioare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
7
Se presară pecorino și se pliază din nou peste pastele. Repetați până când ați folosit toată lungimea foii de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PecorinoPecorino
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
8
Stropiți blatul cu Pecorino și o frunză de salvie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PecorinoPecorino
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
9
Transferați într-o tavă de foaie unsă. Repetați pentru celelalte 3 foi de paste pentru a face 4 lasagne „forma liberă”.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
10
Pune tava la cuptor pentru 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
1
Combinați făina și sarea pe o suprafață de lucru plană; modelați o movilă și faceți o fântână în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2
Adăugați ouăle și 1 lingură de ulei de măsline în fântână și bateți ușor cu o furculiță. Atrageți treptat făina de pe peretele interior al puțului într-o mișcare circulară. Folosiți o mână pentru amestecare și cealaltă pentru a proteja peretele exterior. Continuati sa incorporati toata faina pana formeaza o bila. Frământați și împăturiți aluatul până când este elastic și neted, acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
3
Ungeți suprafața cu uleiul de măsline rămas și înfășurați aluatul în folie de plastic; se lasa sa se odihneasca aproximativ 30 de minute pentru a permite glutenului sa se relaxeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
4
Tăiați bila de aluat în jumătate, acoperiți și rezervați bucata pe care nu o folosiți imediat pentru a preveni uscarea acesteia. Pudrați blatul și aluatul cu puțină făină. Formați aluatul într-un dreptunghi și rulați-l printr-o mașină de paste, de 2 sau 3 ori, la setarea cea mai largă. Trageți și întindeți foaia de aluat cu palma când iese din role. Reduceți setarea și dați din nou aluatul, de 2 sau 3 ori. Continuați să strângeți până când mașina este la cea mai îngustă setare; aluatul trebuie să fie subțire ca hârtie, cu o grosime de aproximativ 1/8 inch (rețineți că pastele prea groase au gust gumos). Faceți 4 bucăți, de aproximativ 20 de inci lungime și 6 inci lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
GummiesGummies
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PasteMașină De Paste
5
Imediat înainte de a asambla lasagna, aduceți la fiert 5 litri de apă bine sărată. Fierbe foile de paste în apă, câte una, câte 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
6
Scurgeți, răciți și lăsați deoparte până este gata de utilizare.

Vin recomandat: Chianti, Montepulciano, Sangiovese

Lasagna în meniu? Încercați să combinați cu Chianti, Montepulciano și Sangiovese. Lasagna se asortează bine cu vinul roșu cu corp mediu, cu aciditate mai mare. Sangiovese, Montepulciano și Chianti se potrivesc toate. Masia de la Luz Cava Brut cu un rating de 4,9 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Masia de la Luz Cava Brut
Masia de la Luz Cava Brut
Vioi și intens, acest Cava are note frumoase de măr verde și miere, precum și aciditate răcoritoare. Perfect ca aperitiv și cu orice rețetă inspirată din fructe de mare.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate22
Revista