Lasagna Cu Dovlecei
Zucchini Lasagnan este o rețetă mediteraneană care servește 8. O porție conține 216 calorii, 20g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 1,65 USD pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită carne de vită măcinată, sos de roșii, ceapă și piper. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare este destul de rău. Lasagna de dovlecei cu dovlecei "Ricotta", Lasagna de dovlecei cu dovlecei "Ricotta", și Lasagna de dovlecei cu dovlecei "Ricotta" sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
În tigaie mare, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai este roz; scurgeți.
Adăugați sos de roșii și condimente. Se aduce la fierbere; se fierbe, neacoperit, timp de 5 minute.
Între timp, tăiați dovleceii în 1/4-in. felii. Într-un castron mic, combinați brânza de vaci și oul. Într-un 3-qt uns. vas de copt, puneți jumătate din dovlecei; se presara cu jumatate de faina. Se acoperă cu amestec de brânză de vaci și jumătate din amestecul de carne. Repetați stratul de dovlecei și făină.
Se presară cu brânză mozzarella și amestecul de carne rămas.
Se coace la 375 CP timp de 40 minute sau până se încălzește.
Presărați cu brânză suplimentară, dacă doriți.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
Vin recomandat: Chianti, Montepulciano, Sangiovese
Lasagna funcționează foarte bine cu Chianti, Montepulciano și Sangiovese. Lasagna se împerechează bine cu vinul roșu cu corp mediu, cu aciditate mai mare. Sangiovese, Montepulciano și Chianti se potrivesc. Tenuta di Capraia Chianti Classico Riserva cu un rating de 4.7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Tenuta din Capraia Chianti Classico Riserva]()
Tenuta din Capraia Chianti Classico Riserva
Tenuta di Capraia Riserva este un vin roșu rubiniu profund. Aroma sa complexă și sofisticată amintește de fructe la un prim pas, deschizându-se treptat și afișând condimente și lemn dulce. Pe palat, este cărnos, armonios și corpolent, cu persistență îndelungată.