Lasagna cu dovleac și porc

Lasagna cu dovleac și porc
Lasagna cu dovleac și porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 4,56 USD per porție , această rețetă acoperă 57% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43 g de proteine , 49 g de grăsimi și un total de 798 de calorii . 53 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 35 de minute . Vă este adus de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă primară și fără gluten . Câteva persoane le-a plăcut foarte mult acest preparat mediteranean. Un amestec de vin, foi de dafin, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă un scor spectaculos de 98% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și lasagna cu dovlecei și dovlecei-fără gluten, vegan , dovlecei și păstârnac la cuptor și ciorbă de mere și dovlecei .

Instrucțiuni

1
Pentru ragu de porc: (Acest lucru se poate face TOTAL înainte!)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Ricotta Proaspătă De înaltă Calitate1 1/2 Kilograme De Ricotta Proaspătă De înaltă Calitate
2
Puneți usturoiul, țelina, ceapa și feniculul într-un robot de bucătărie și pasați până la o pastă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ricotta Proaspătă De înaltă CalitateRicotta Proaspătă De înaltă Calitate
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Tulpinite și FeliateCiuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Tulpinite și Feliate
Sau Orice Fel Vă Place, Tulpină și FeliatăSau Orice Fel Vă Place, Tulpină și Feliată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ceapă Spaniolă Mare, Tăiată Cubulețe De 1 Inch1 Ceapă Spaniolă Mare, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
3
Ungeți o oală mare și largă cu ulei de măsline și amestecați legumele în piure. Aduceți tigaia la foc mediu-mare și asezonați generos cu sare și o bucată de piper roșu măcinat. Gatiti legumele pana incep sa se rumeneasca si formeaza o crusta pe fundul tigaii; ai rabdare... asta va dura putin. Răzuiți crudul de pe fundul tigaii și lăsați-l să se formeze. Rămâneți cu el și NU îl lăsați să ardă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
2 Căni De Roșii Conservate în Piure2 Căni De Roșii Conservate în Piure
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați carnea de porc măcinată, stropiți cu sare și repetați acest proces. Acest lucru necesită răbdare... acceptă-l și mergi mai departe. AICI se formează aromele MARI.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc MăcinatăCarne De Porc Măcinată
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Când carnea este frumoasă și maronie, adăugați pasta de roșii, amestecați pentru a se combina și gătiți, amestecând frecvent, timp de 3 până la 4 minute. Se amestecă vinul alb și se lasă să fiarbă 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Adăugați roșiile în piure, dafinul, batonul de scorțișoară, cimbru și 2 căni de apă. Gustați și asezonați cu sare dacă este necesar. Se aduce la fierbere și se reduce la fiert. Se fierbe până când lichidul scade la jumătate, se mai adaugă apă și se reduce din nou. Gustați și ajustați condimentele dacă este necesar. Opriți căldura și utilizați imediat sau păstrați pentru utilizare ulterioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
7
Pentru lasagna: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Lucrând în reprize, amestecați feliile de dovleac cu ulei de măsline și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Merisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din AmbeleMerisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din Ambele
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
8
Așezați feliile de dovleac pe tăvi de foaie și coaceți până când dovleceii sunt fragezi, dar încă își păstrează forma, aproximativ 20 de minute. Repetați până când toți dovleceii sunt prăjiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
9
Ungeți o tigaie mare cu ulei de măsline, adăugați 2 căței de usturoi și un praf de ardei roșu zdrobit și aduceți tigaia la foc mediu-mare. Când usturoiul este auriu și foarte aromat, scoateți-l și aruncați-l în bolul „mulțumesc că ați venit”.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
10
Adaugati jumatate din ciuperci in tigaie, asezonati cu sare si gatiti pana sunt moi si ofilite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
11
Scoateți din tigaie și rezervați. Repetați tot acest proces--începând cu uleiul și usturoiul--cu ciupercile rămase, urmate de spanacul în 2 reprize.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
12
Scurgeți și răciți spanacul fiert într-o strecurătoare sau o strecurătoare cu plasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
13
Într-un castron mare combinați ricotta și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
14
Pentru asamblare: Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
15
Puneți o oală de ragu de porc pe fundul unui vas de copt de 9 pe 13 inci și întindeți-l pentru a acoperi ușor fundul vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
16
Aranjați un strat uniform de dovleac prăjit deasupra ragu; asigurați-vă că dovleceii acoperă complet suprafața vasului de copt - aceasta acționează ca „paste”. Acoperiți cu generozitate stratul de dovleac cu mai mult ragu. Peste ragu se pune 1 lingură de amestec de ricotta. Aranjați un strat uniform de spanac și ciuperci peste ricotta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
17
Se presara cu parmezan ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
18
Așezați un alt strat de dovleac peste parmezan și repetați procesul până când vasul de copt este plin, încheind cu un strat superior de dovleac acoperit cu puțin ragu și parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
19
Acoperiți tava de copt cu folie, puneți-le pe o tavă și coaceți timp de 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
20
Scoateți folia și coaceți încă 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
21
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească timp de 15 până la 20 de minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 35 m.
Porții10
Scor De Sănătate100
Revista