Lasagna cu cârnați și Ravioli
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați cârnați și Ravioli Lasagnan. Această rețetă face 8 porții cu 553 calorii, 24g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de spanac pentru copii, sos de paste cu roșii și busuioc, cârnați măcinați și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Cârnați Ravioli Lasagna, Ravioli și lasagna cu cârnați, și Lasagna Cu Cârnați Ravioli Do-Ahead.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Gătiți cârnații italieni într-o tigaie la foc mediu, amestecând des, 10 minute sau până când cârnații se sfărâmă și nu mai sunt roz; se scurge bine. Se amestecă sosul de paste în cârnați.
Se toacă spanacul și se aruncă cu pesto într-un castron.
Puneți o treime din amestecul de cârnați (aproximativ 1/2 cană) într - un vas de copt ușor uns de 11 x 7 inci. Se acoperă cu jumătate de amestec de spanac. Aranjați jumătate de ravioli într-un singur strat peste amestecul de spanac. Repetați straturile o dată. Se acoperă cu amestecul de cârnați rămas.
Coaceți la 375 timp de 30 de minute.
Se presară cu brânză mărunțită și se coace 5 până la 8 minute sau până când este fierbinte și cu bule.
Notă: Am testat cu Pesto Buitoni cu busuioc.
Încercați Această Răsucire!
Lasagna cu creveți și Ravioli: omiteți cârnații italieni. Substitut 1 (15-oz.) jar Alfredo sos pentru sos de paste. Se amestecă 1/4 cană bulion de legume * în sos Alfredo. Continuați cu rețeta conform instrucțiunilor, stropind 1 lb. creveți fierți curățați, tocați grosier peste primul strat de ravioli.
Se presară cu 1/8 linguriță. paprika înainte de servire. Timp practic: 20 min., Timp Total: 55 min.
* Supa de pui poate fi înlocuită.
Notă: Am testat cu sos Bertolli Alfredo cu parmezan îmbătrânit.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Multă carne, fructe de pădure și caracter de prune pe nas și palat. Corpolent, cu taninuri catifelate și un finisaj lung și bogat. Stil Decadent care îmi place. Calitate serioasă pentru vintage. Nr Castello în 2002, astfel încât acest lucru a fost actualizat."- Spectator de vinculoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.