Lasagna cu cârnați Ragu Redux

Lasagna cu cârnați Ragu Redux
Lasagna cu cârnați Ragu Redux ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 579 calorii, 38g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $2.46 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ceapă, sare, vin și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Lasagna cu carpa de carnati 4, Lasagna de spanac cu Ragu de ciuperci, și Lasagna De Spanac Cu Ragu De Ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, grea, încălziți 1 lingură. ulei la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați ceapa; saut până la aur, 5 minute. Se amestecă țelina și morcovul; gatiti inca 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
țelinățelină
CeapăCeapă
3
Adăugați cârnați și 1/2 linguriță. sare, rupeți carnea cu o lingură și gătiți până când își pierde culoarea brută.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
CarneCarne
SareSare
4
Adăugați lapte și gătiți la foc mediu, amestecând, până se evaporă complet, 10 până la 12 minute. (Amestecul va părea destul de coagulat în acest moment.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
5
Adăugați vin și gătiți până se reduce la jumătate, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
6
Adăugați roșiile și sucul, aduceți la fierbere, reduceți focul și fierbeți ușor, neacoperit. Gatiti Ragul pana cand lichidul se reduce cu o treime, aproximativ 30 de minute. Se condimentează cu 1/4 linguriță. piper și restul de 1/2 linguriță. sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
PiperPiper
SucSuc
SareSare
7
Într-un robot de bucătărie, rotiți brânză de vaci, ou, 1/4 cană parmezan, rămânând 1/4 linguriță. piper și nucșoară până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De VaciBrânză De Vaci
ParmezanParmezan
NucșoarăNucșoară
PiperPiper
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
8
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Gătiți tăiței de lasagna conform instrucțiunilor pachetului; nu gătiți prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
10
Scurgeți tăiței și așezați-vă pe prosoape de bucătărie fără a se suprapune. Ulei un 9-de 13-in. vasul de copt și se întinde cu aproximativ 1/2 cană de cârpă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
Tava De CoptTava De Copt
11
Adăugați un singur strat de tăiței (pentru majoritatea mărcilor aceasta este de 3 foi pe strat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
12
Se întinde cu o treime de ragu, apoi se acoperă cu un alt strat de tăiței, jumătate din amestecul de brânză și un alt strat de tăiței. Repetați stratificarea, oferindu-vă 2 straturi alternante de sos și brânză. Acoperiți cu treimea rămasă de cârpă și presărați uniform cu parmezanul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
PastePaste
BrânzăBrânză
SosSos
13
Acoperiți lasagna cu folie unsă și coaceți până la fierbinte, 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
14
Lăsați să stea 15 minute înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate36
Revista