Lasagna cu cârnați de vită
Beef ' n ' Sausage Lasagnan este un fel principal care servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 420 calorii. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Mergeți la magazin și ridicați ouă, brânză cheddar, brânză de vaci și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de super. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Makeover Carne De Vită Și Cârnați Lasagna, Lasagna brânză cu aragaz lent cu cârnați și carne de vită, și Lasagna Cu Cârnați.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită, cârnații, ardeiul verde și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai este roz; se scurge. Puneți deoparte 1 cană de sos de spaghete; amestecați sosul rămas în amestecul de carne. Se fierbe la foc mic, neacoperit, timp de 10 minute sau până se îngroașă.
Într-o cratiță mică, topiți crema de brânză la foc mediu.
Se ia de pe foc. Se amestecă brânza de vaci, ouăle și pătrunjelul.
Întindeți sosul de carne într-un 13-in uns. x 9-în. vas de copt. Se acoperă cu trei tăiței, brânză cheddar, 1-1/2 lingurițe de condimente italiene și amestec de brânză cremă.
Strat cu tăiței rămași și sos de spaghete rezervat; se presară cu mozzarella și condimentele italiene rămase.
Se acoperă și se coace la 350 de minute timp de 35 de minute. Descoperi; coaceți cu 10-15 minute mai mult sau până la bule.
Lăsați să stea 15 minute înainte de servire.
Vin recomandat: Chianti, Montepulciano, Sangiovese
Chianti, Montepulciano și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru Lasagne. Lasagna se împerechează bine cu vinul roșu cu corp mediu, cu aciditate mai mare. Sangiovese, Montepulciano și Chianti se potrivesc cu nota de plată. Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (Magnum) cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (Magnum)]()
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (Magnum)
Arome de cireșe și violete, arome persistente și rotunjite de condimente și ciuperci. Structură excelentă cu finețe elegantă.Se asortează bine cu carne și sosuri de paste din carne, păsări de curte și brânzeturi tari.