Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Lasagnan cu ciuperci și spanac. Pentru $ 4.43 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 552 calorii, 36g de proteine, și 16g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de busuioc, parmezan, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Lasagna cu spanac și ciuperci, Lasagna Cu Ciuperci Și Spanac, și Lasagna cu ciuperci și spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați ceapa; saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
5
Adăugați ciuperci; saut 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
6
Adăugați usturoi; saut 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
7
Transferați amestecul de ciuperci într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Puneți tigaia la foc; adăugați jumătate de spanac și 1/4 cană de apă. Gatiti 2 minute sau pana cand spanacul se ofileste, intorcandu-se cu clesti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Clește
Tigaie
9
Adăugați spanacul fiert în amestecul de ciuperci. Repetați procedura cu restul de jumătate de spanac și restul de 1/4 cană de apă. Se amestecă amestecul de legume până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Ciuperci
Spanac
Apă
10
Combinați ouăle și următoarele 3 ingrediente (prin piper) într-un castron, amestecând cu un tel. Se amestecă laptele și brânza ricotta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Ricotta
Piper
Ouă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
11
Se toarnă 1 cană de sos de paste în fundul unui vas de copt din sticlă sau ceramică de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit. Aranjați 4 tăiței de lasagna peste sos. Se acoperă cu o treime din amestecul de ricotta, o treime din amestecul de legume și 1/3 cană de brânză mozzarella. Repetați straturile de două ori cu sos, tăiței, amestec de ricotta, amestec de legume și brânză mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Taitei De Lasagna
Spray De Gătit
Sos De Paste
Legume
Paste
Brânză Ricotta
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
12
Întindeți 1 cană de sos peste mozzarella. Aranjați 4 tăiței peste sos. Se acoperă cu 1 cană de sos, 1 cană de brânză mozzarella și parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Parmezan
Paste
Sos
13
Acoperiți cu o foaie de folie acoperită cu spray de gătit, acoperită cu partea în jos.