Reteta de ciuperci-Polenta Lasagnan este gata în aproximativ 2 ore și 20 de minute și este cu siguranță o mare fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Acest curs principal are 638 calorii, 26g de proteine, și 36g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru $ 4.83 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână mămăligă instantanee, ciuperci shiitake, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până mamaliga ai putea urma acest curs principal cu Cookie-Uri De Mămăligă Cu Lămâie ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Lasagna Polenta cu sos cremos de ciuperci, Lasagna de Pollo con Champi (lasagna de pui și ciuperci), și Mamaliga Lasagna.
Instrucțiuni
1
Faceți sosul: înmuiați porcini uscați în 3 căni de apă fierbinte, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat
2
Scurgeți, rezervând 2 căni din lichidul de înmuiere. Tăiați aproximativ porcini.
3
Încălziți 1 lingură fiecare unt și ulei de măsline într-o oală mare sau cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
4
Adăugați jumătate din buton și ciuperci shiitake și gătiți, netulburate, până se rumenesc ușor pe fund, aproximativ 2 minute. Continuați să gătiți, amestecând, până la moale, încă 2 până la 3 minute; transferați într-un castron. Repetați cu încă 1 lingură fiecare unt și ulei de măsline și restul de buton și ciuperci shiitake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Shiitake
Fripturi De Carne Din New York
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Transferați în castron și adăugați 1/2 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Reduceți focul la mediu și adăugați restul de 1 lingură de unt și ulei de măsline în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Adăugați ceapa și porcini și gătiți, amestecând, până când ceapa este moale, aproximativ 4 minute. Se amestecă fulgii de usturoi și ardei roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
8
Adăugați pasta de roșii și gătiți, amestecând, până se întunecă, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
9
Adăugați cele 2 căni de porcini lichide rezervate, roșiile zdrobite, ciupercile cu buton și shiitake și 1/2 linguriță de sare. Se aduce la foc mic și se gătește, amestecând ocazional, până se îngroașă, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Shiitake
Nucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru Condimentare
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
10
Se ia de pe foc și se amestecă pătrunjelul; condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
11
Pregătiți lasagna: aduceți 7 căni de apă la fiert într-o cratiță mare; transferați într-un bol mare rezistent la căldură. Între timp, aduceți 3 căni de apă la fiert într-o cratiță mare separată. Treceți treptat polenta și 1 1/2 lingurițe de sare în vasul cu apă fierbinte. Acoperiți vasul bine cu folie și puneți-l peste cratița cu apă clocotită. Reduceți căldura, astfel încât apa să fiarbă; gătiți polenta până când lichidul este absorbit, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
12
Scoateți de pe foc, descoperiți și bateți energic parmezanul, ouăle și nucșoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
13
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. periați ușor un vas de copt de 3 litri cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi Asortați
14
Întindeți o treime din mămăligă în vas și acoperiți cu jumătate din sosul de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
15
Se presară cu 1 cană mozzarella. Repetați straturile (mămăligă, sos, mozzarella), apoi acoperiți cu mămăliga rămasă. (Dacă polenta devine prea groasă, bateți în puțină apă fierbinte.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
16
Acoperiți ușor vasul cu folie și coaceți până la bule, 50 de minute până la 1 oră. Porniți broilerul. Descoperiți lasagna și acoperiți cu restul de 1 cană mozzarella; Se fierbe până se topește, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Caposaldo Chianti cu un rating de 5 stele din 5 pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.