Rețeta lasagna de ciuperci ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 25 de minute. Această rețetă face 6 porții cu 411 calorii, 17g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $2.96 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți cimbru, unt, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Lasagna de Pollo con Champi Aproximativones (Lasagna de pui și ciuperci), Lasagna Cu Ciuperci, și Lasagna Cu Ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați 1 cană de apă clocotită și porcini. Acoperiți și lăsați să stea 30 de minute; se strecoară amestecul printr-o sită căptușită cu pânză de brânză peste un castron, rezervând lichid și ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
Sita
Bol
3
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați 1 lingură de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați eșalotă în tigaie; saut 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați cremini și ciuperci exotice, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper; saut 6 minute sau până când ciupercile se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Piper
Sare
7
Se adauga cimbru si 3 catei de usturoi; saut 1 minut. Se amestecă vinul; se aduce la fierbere. Gatiti 1 minut sau până când lichidul aproape se evaporă, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De Usturoi
Cimbru
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Se ia de pe foc; se amestecă crema de brânză și 1 lingură de arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Arpagic
9
Adăugați ciuperci porcini rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
10
Încălziți o cratiță la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
11
Adăugați restul de 1 lingură de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
12
Adăugați restul de 3 căței de usturoi în tigaie; saut 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
13
Adăugați lichidul porcini rezervat, 2 3/4 căni de lapte, restul de 1/2 linguriță de sare și restul de 1/4 linguriță de piper; se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Lapte
Sare
14
Combinați restul de 1/4 cană de lapte și făină într-un castron mic; se amestecă cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
15
Adăugați amestecul de făină în amestecul de lapte și fierbeți 2 minute sau până când este ușor gros, amestecând constant cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
16
Puneți 1/2 cană de sos într-un vas de copt din sticlă sau ceramică de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit și acoperiți cu 3 tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Paste
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
17
Întindeți jumătate din amestecul de ciuperci peste tăiței. Repetați straturile, terminând cu sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Paste
Sos
18
Presară brânză deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
19
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până devin aurii. Se acoperă cu restul de 1 lingură de arpagic tocat.