Lasagna cu cinci legume

Lasagna cu cinci legume ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție conține 646 calorii, 27G de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.84 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Un amestec de foi de lasagne, spanac, ricotta și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 317 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 100%. Acest scor este grozav. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Lasagna cu legume rădăcinoase și ricotta, Lasagna albă cu Parmigiano Besciamella (lasagna în Bianco ), și veg pilaf sau veg pulao, cum se face pilaf vegetal în stil asiatic.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz
Încălziți 2 lingurițe de ulei de măsline într-o tigaie mare, antiaderentă. Se prăjește vinetele timp de 5 minute până se înmoaie, apoi se înclină într-un castron. Prăjiți ciupercile în uleiul rămas câteva minute până devin aurii, apoi amestecați cu vinetele și ardeii. Puneți jumătate din legume într-un vas de copt de 20 x 30 cm. Lingurați peste jumătate din passata, apoi aranjați un strat de foi de lasagne deasupra.
Întindeți restul de legume peste paste, acoperiți cu passata și un alt strat de paste.
Scurgeți orice exces de lichid din spanac și amestecați împreună cu ricotta și jumătate de parmezan. Lingurați deasupra pastelor, apoi presărați parmezanul rămas și nucile de pin. Acoperiți cu folie, coaceți timp de 20 de minute, descoperiți, apoi coaceți încă 10 minute până se rumenesc.
Se servește cu o salată verde crocantă.
Vin recomandat: Chianti, Montepulciano, Sangiovese
Chianti, Montepulciano și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru Lasagne. Lasagna se împerechează bine cu vinul roșu cu corp mediu, cu aciditate mai mare. Sangiovese, Montepulciano și Chianti se potrivesc cu nota de plată. Ai putea încerca Casaloste Chianti Classico Riserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Casaloste Chianti Classico Riserva]()
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.