Lasagna Cu Chiftele

Lasagna Cu Chiftele
Lasagna perisoare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 872 calorii, 45g de proteine, și 50g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.89 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Un amestec de brânză cremă de ceapă și arpagic, parmezan, piper condimentat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ou ai putea urma acest curs principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Lasagna Cu Chiftele, Lasagna Cu Chiftele, și Pizza Cu Lasagna Cu Chiftele.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună primele 6 ingrediente până se amestecă. Se amestecă 1/2 cană brânză mozzarella și 1/2 cană parmezan; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
2
Întindeți 1 cană de sos de paste în fundul unui vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Tăiați învelișurile cu rulouri de ou pe jumătate pe lungime; aranjați 10 jumătăți peste sosul de paste. (Ambalajele se vor suprapune.) Top cu chiftele. Se toarna 3 cani de sos de paste peste chiftelute; se presara cu 3/4 cana de branza mozzarella. Aranjați 10 ambalaje uniform peste mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalaje Pentru Rulouri De OuAmbalaje Pentru Rulouri De Ou
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Sos De PasteSos De Paste
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
4
Întindeți amestecul de brânză ricotta peste ambalaje; acoperiți cu ambalajele rămase și sosul de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Sos De PasteSos De Paste
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Coaceți la 350 timp de 50 de minute. Se acoperă cu restul de 3/4 cană de brânză mozzarella și restul de 1/4 cană de parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
6
Coaceți încă 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
7
Lăsați să stea 15 minute.
8
Notă: doar în scopuri de testare, am folosit sos de paste de roșii și busuioc Classico.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate22
Revista