Lasagna Cu Brânză

Lasagna Cu Brânză
Lasagna cu brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 4688 calorii, 263g de proteine, și 214g de grăsime. Pentru $16.0 pe portie, această rețetă acoperă 85% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Un amestec de ouă, sos de spaghete, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, ceea ce este spectaculos. Încercați Lasagna cu sos alb-Lasagna cu răsucire, un sos alb de brânză mozzarella, Lasagna Cu Trei Brânzeturi, și Lasagna cu șuncă și brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați paste și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt al dente; scurgeți și așezați lasagna plat pe folie pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Într-un castron mediu, combinați ricotta, parmezanul, ouăle, sarea și piperul; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
ParmezanParmezan
Brânză RicottaBrânză Ricotta
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Într-o cratiță medie, încălziți uleiul la foc mediu și sotati usturoiul timp de 2 minute; se amestecă sosul de spaghete și condimentul Italian.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente ItalieneCondimente Italiene
Sos De PasteSos De Paste
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Se încălzește sosul până se încălzește, amestecând ocazional, 2 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
6
Întindeți 1/2 cană de sos în fundul unui vas de copt de 9x13. Acoperiți cu un strat de tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
7
Întindeți jumătate din amestecul de ricotta peste tăiței; acoperiți cu un alt strat de tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Brânză RicottaBrânză Ricotta
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
8
Se toarnă 1 1/2 căni de sos peste tăiței și se întinde ricotta rămasă peste sos. Se acoperă cu tăiței și sosul rămas și se presară mozzarella peste toate. Acoperiți cu folie unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
PastePaste
Brânză RicottaBrânză Ricotta
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Coaceți 45 de minute sau până când brânza este spumoasă și blatul este auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Castellani Chianti Annata. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și o ușoară notă de cireșe și coacăze roșii. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în catifelare catifelată.Se asortează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante cu paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Revista