Lasagna cu ardei roșu prăjit
Lasagnan cu ardei roșu prăjit este o rețetă mediteraneană care servește 9. Acest fel principal are 293 de calorii, 13 g de proteine și 11 g de grăsime per porție. Pentru 1,13 USD per porție, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână pătrunjel, sare, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 53%. Acest scor este destul de bun. Încercați lasagna de legume prăjite cu sos de ardei roșu prăjit, lasagna de ardei roșu prăjit și rulouri de lasagna cu sos de ardei roșu prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați fiecare ardei în sferturi; îndepărtați semințele.
Puneți ardeii, tăiați în jos, pe o tavă de copt tapetată cu folie. Prăjiți la 4 inchi de la căldură timp de 20-25 de minute sau până când pielea este formată de vezicule și înnegrită. Puneți imediat ardeii într-un castron; se acopera si se lasa sa stea 15-20 de minute. Desprindeți și aruncați pielea.
Tăiați ardeii în 1/4 inci. benzi.
Gătiți tăițeii lasagna conform instrucțiunilor de pe ambalaj; scurgere. Într-o cratiță, fierbeți ardeii roșii și usturoiul în ulei timp de 1 minut; se adauga rosiile, patrunjelul, zaharul, busuiocul si piperul. Se fierbe, neacoperit, timp de 20 de minute. Într-o cratiță, topește untul. Se amestecă făina, sarea și nucșoara până se omogenizează. Adăugați treptat laptele. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Întindeți 1 cană de sos de ardei într-un 13 inchi. x 9-in. vas de copt acoperit cu spray de gătit. Acoperiți cu trei tăiței, 1-1/2 cană de sos de ardei, 1 cană de sos alb și 1/3 cană de brânză parmezan. Repetați straturile. Acoperiți cu restul de tăiței, sos alb și sos de ardei.
Coaceți, neacoperit, la 350° timp de 30-35 de minute sau până când se clocotește.
Se presară cu brânză rămasă.
Lăsați să stea 15 minute înainte de a tăia.
Vin recomandat: Chianti, Montepulciano, Sangiovese
Lasagna poate fi combinată cu Chianti, Montepulciano și Sangiovese. Lasagna se asortează bine cu vinul roșu cu corp mediu, cu aciditate mai mare. Sangiovese, Montepulciano și Chianti se potrivesc toate. Weinert Cavas de Weinert cu un rating de 4,7 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Weinert Cavas de Weinert]()
Weinert Cavas de Weinert
Tonul profund de rubin, cu sclipici violet, ia naștere structura stabilă și viguroasă. Bogăția sa tanică îi garantează longevitatea, dar predomină fructele coapte discrete. Un vin echilibrat, plin de corp, care are parfumuri reminiscente de stejar pe final lung. Un amestec de Cabernet Sauvignon, Malbec și Merlot.