Lasagna Cu Aragaz Lent

Lasagna Cu Aragaz Lent
Lasagna cu aragaz lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 390 calorii. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de apă, brânză ricotta originală polly-o, tăiței lasagna și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Lasagna Cu Aragaz Lent, Lasagna Cu Aragaz Lent, și Lasagna Cu Aragaz Lent.

Instrucțiuni

1
Carne brună în tigaie mare; scurgere. Se amestecă sosul de paste și apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
ApăApă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se amestecă ricotta, 1-1 / 2 cani mozzarella, 2 linguri. Parmezan, ou și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
ParmezanParmezan
PătrunjelPătrunjel
Brânză RicottaBrânză Ricotta
OuăOuă
3
Lingură 1 cană sos de carne în aragaz lent; acoperiți cu straturi de jumătate din fiecare tăiței (rupte pentru a se potrivi) și amestec de brânză. Acoperiți cu 2 căni de sos de carne. Se acoperă cu tăiței rămași (rupți pentru a se potrivi), amestec de brânză și sos de carne. Acoperiți cu capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
BrânzăBrânză
SosSos
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
4
Gatiti la 4 pana la 6 ore sau pana cand lichidul este absorbit.
5
Se presară cu brânzeturile rămase; se lasă să stea, acoperit, 10 min. sau până se topește.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 34 de dolari.
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Revista