Lasagna Cu Aragaz Lent

Lasagna Cu Aragaz Lent
Lasagna cu aragaz lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.95 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 714 calorii, 39G de proteine, și 41G de grăsime. Această rețetă servește 6. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pătrunjel, brânză mozzarella, brânză ricotta și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Lasagna Cu Aragaz Lent, Lasagna Cu Aragaz Lent, și Lasagna Cu Aragaz Lent.

Instrucțiuni

1
Pulverizați interiorul aragazului lent cu spray de legume antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
În tigaie medie la foc mediu, zdrobiți și gătiți cârnații până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se pune în aragaz lent.
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
4
Adăugați tăiței, ricotta, 2 căni de mozzarella, sos de paste și pătrunjel. Se amestecă ușor pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
PastePaste
PătrunjelPătrunjel
Brânză RicottaBrânză Ricotta
5
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 4 până la 6 ore. Cu 5 minute înainte de servire, acoperiți cu 1 cană de brânză mozzarella rămasă. Acoperiți pentru a topi brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Brânză TopităBrânză Topită

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Roșu rubiniu intens. Puternic și bogat cu note picante și balsamice urmate de arome de fructe de pădure roșii. Taninurile fine și elegante încântă Palatul anunțând un postgust plăcut și lung.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Revista