Lasagna Cu Aragaz Lent
Rețeta Lasagna cu aragaz lent ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 6 ore și 35 de minute. Această rețetă face 8 porții cu 617 calorii, 34G de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Mergeți la magazin și ridicați brânză mozzarella, ceapă, parmezan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Lasagna Cu Aragaz Lent, Lasagna Cu Aragaz Lent, și Lasagna Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiți cârnații și ceapa în tigaie de 10 inci la foc mediu 6 până la 8 minute, amestecând ocazional, până când cârnații nu mai sunt roz; scurgere. Se amestecă sosul de roșii, busuiocul și sarea.
Se amestecă 1 cană de brânză mozzarella și brânzeturile ricotta și parmezan. (Refrigerați brânza mozzarella rămasă în timp ce gătește lasagna.)
Puneți o pătrime din amestecul de cârnați în aragaz lent de 6 litri; acoperiți cu 5 tăiței, rupți în bucăți pentru a se potrivi.
Se întinde cu jumătate din amestecul de brânză și o pătrime din amestecul de cârnați. Se acoperă cu 5 tăiței, amestecul de brânză rămas și o pătrime din amestecul de cârnați. Se acoperă cu restul de 5 tăiței și amestecul de cârnați rămas.
Acoperiți și gătiți la foc mic 4 până la 6 ore sau până când tăiței sunt fragede.
Presărați lasagna cu restul de 1 cană de brânză mozzarella. Acoperiți și lăsați să stea aproximativ 10 minute sau până când brânza este topită.