Lasagna clasică și simplă din carne
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Lasagnan de carne clasic și simplu. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 251 calorii. Această rețetă servește 15 și costă 1,24 USD pe porție. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 291 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați oregano, ouă, praf de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Lasagna clasică cu sos de carne, Pâine Clasică De Carne, și Pâine Clasică De Carne pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere la foc mare. Odată ce apa fierbe, adăugați tăiței lasagna câțiva odată și reveniți la fierbere. Gatiti pastele neacoperite, amestecand ocazional, pana cand pastele s-au fiert, dar sunt inca ferme pana la muscatura, aproximativ 10 minute.
Scoateți tăiței pe o farfurie.
Așezați carnea de vită măcinată într-o tigaie la foc mediu, adăugați usturoiul, pudra de usturoi, oregano, sare și piper negru în tigaie. Gatiti carnea, tocand-o in bucati mici pe masura ce se gateste, pana nu mai este roz, aproximativ 10 minute.
Scurgeți excesul de grăsime.
Într-un castron, amestecați brânza de vaci, ouăle și parmezanul până se combină bine.
Așezați 4 tăiței unul lângă altul în fundul unei tigaie de copt de 9x13 inci; deasupra cu un strat de sos de roșii-busuioc, un strat de amestec de carne de vită măcinată și un strat de amestec de brânză de vaci. Repetați straturile încă de două ori, terminând cu un strat de sos; se presară deasupra cu brânza mozzarella. Acoperiți vasul cu folie de aluminiu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când caserola clocotește și brânza s-a topit, aproximativ 30 de minute.
Îndepărtați folia și coaceți până când brânza a început să se rumenească, încă aproximativ 10 minute. Se lasă să stea cel puțin 10 minute înainte de servire.