Lasagna clasică și simplă din carne

Lasagna clasică și simplă din carne
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Lasagnan de carne clasic și simplu. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 251 calorii. Această rețetă servește 15 și costă 1,24 USD pe porție. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 291 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați oregano, ouă, praf de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Lasagna clasică cu sos de carne, Pâine Clasică De Carne, și Pâine Clasică De Carne pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere la foc mare. Odată ce apa fierbe, adăugați tăiței lasagna câțiva odată și reveniți la fierbere. Gatiti pastele neacoperite, amestecand ocazional, pana cand pastele s-au fiert, dar sunt inca ferme pana la muscatura, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Scoateți tăiței pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
4
Așezați carnea de vită măcinată într-o tigaie la foc mediu, adăugați usturoiul, pudra de usturoi, oregano, sare și piper negru în tigaie. Gatiti carnea, tocand-o in bucati mici pe masura ce se gateste, pana nu mai este roz, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Piper NegruPiper Negru
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
UsturoiUsturoi
CarneCarne
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scurgeți excesul de grăsime.
6
Într-un castron, amestecați brânza de vaci, ouăle și parmezanul până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Brânză De VaciBrânză De Vaci
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Așezați 4 tăiței unul lângă altul în fundul unei tigaie de copt de 9x13 inci; deasupra cu un strat de sos de roșii-busuioc, un strat de amestec de carne de vită măcinată și un strat de amestec de brânză de vaci. Repetați straturile încă de două ori, terminând cu un strat de sos; se presară deasupra cu brânza mozzarella. Acoperiți vasul cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Brânză De VaciBrânză De Vaci
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
PastePaste
TomateTomate
BusuiocBusuioc
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Tava De CoptTava De Copt
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când caserola clocotește și brânza s-a topit, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Îndepărtați folia și coaceți până când brânza a început să se rumenească, încă aproximativ 10 minute. Se lasă să stea cel puțin 10 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții15
Scor De Sănătate7
Revista