Lard Focaccia
Rețeta untură Focaccian este gata în aproximativ 10 ore și este cu siguranță un minunat fără gluten, primar și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru 3 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 2 calorii. Această rețetă servește 23. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, scallions, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cum se face Focaccia Pâine și rozmarin usturoi Focaccia, Umplutură De Pâine Cu Untură, și Plăcintă Cu Untură Plăcintă Cu Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți 1/2 cană de apă caldă într-un bol de amestecare.
Adăugați drojdia și 3 linguri de făină și amestecați scurt pentru a amesteca.
Lăsați amestecul să stea până începe să baloneze, aproximativ 5 minute.
Adăugați restul de 1 cană de apă călduță, restul de făină, sarea și untura. Se amestecă până când amestecul se adună într-un aluat umed și lipicios.
Presărați-l cu câteva linguri mai multă făină și frământați-l în castron pentru un minut.
Ungeți ușor un castron suficient de mare pentru a conține aluatul, care va crește puțin acoperiți vasul bine cu folie de plastic și dați-l la frigider peste noapte.
A doua zi, scoateți aluatul din frigider. Ungeți generos o foaie de copt cu mai multă untură. Bateți-l și apăsați-l în foaia de copt, lăsând aluatul să se înmoaie câteva minute dacă este prea strâns pentru a fi întins. Acoperiți foaia de copt cu folie de plastic și lăsați-o să crească într-un loc cald până când este pufoasă și uniformizată deasupra, 1 până la 2 ore.
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Ungeți aluatul cu untură și împrăștiați deasupra scallions și rozmarin. Puneți gropițe peste vârful focaccia și presărați sare de mare grosieră.
Coaceți timp de 25 până la 30 de minute până se rumenesc atât în partea de sus, cât și în partea de jos.