Larb de porc (salată thailandeză cu carne de porc, ierburi, Chili și praf de orez prăjit)
Porc Larb (salată thailandeză cu carne de porc, ierburi, Chili și praf de orez prăjit) este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 541 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.58 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Dacă aveți la îndemână scallions, frunze de coriandru și tulpini fragede, zahăr de palmier și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma orezul lipicios, puteți urma acest fel principal cu Tortul de orez lipicios cu nucă de cocos al mamei mele pentru Anul Nou Chinezesc ca desert. 99 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Larb de porc Thailandez (Lao pork Laab), Carne de porc aburită cu pudră picantă de orez și cartofi dulci, și Larb De Porc.
Instrucțiuni
1
Așezați carnea pe o tavă lăsând un spațiu de un centimetru între fiecare cub și puneți-o în congelator până când este fermă, dar nu înghețată, aproximativ cincisprezece minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2
Transferați jumătate din carne în vasul robotului de bucătărie și pulsați până când carnea este măcinată aproximativ și nu rămân bucăți mai mari de 1/4 inch, aproximativ 10 impulsuri de o secundă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Transferați carnea într-un castron. Repetați cu carnea rămasă. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
În timp ce carnea se răcește, puneți orezul într-o tigaie goală de 12 inci și încălziți la foc mediu-mare agitând constant până când orezul devine maro auriu și apare o aromă asemănătoare floricelelor, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Se transferă în mortar și pistil și se macină până când are textura de piper negru crăpat. Alternativ, măcinați într-o râșniță de condimente. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper Negru Crăpate
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
6
Adăugați ulei și șalotă în tigaia Acum goală și gătiți la foc mediu-mic, amestecând continuu până când șalotele se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Scurgeți șalotele și aruncați uleiul, dar nu ștergeți tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați carne de porc, 1 lingură de sos de pește și 2 linguri de apă în tigaie. Gatiti, amestecand frecvent pana cand carnea de porc este doar gatita, dar nu rumenita deloc, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Pește
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Transferați într-un castron mare și lăsați să se răcească cinci minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Adăugați sosul de pește rămas, scallions, busuioc, coriandru, mentă, jumătate de chili, suc de lămâie, zahăr și praf de orez prăjit. Aruncați cu mâinile și gustați pentru condimentare, adăugând mai mult chili dacă se dorește o căldură mai mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Pește
Avocado Hass Ușor Piure
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Suc De Lămâie, Opțional
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
11
Chiar înainte de servire, adăugați șalotă prăjită și aruncați din nou. Granish cu coajă de porc și chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cești Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ
Frișcă Suplimentară Groasă
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
12
Serviți imediat cu varză sau salată pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat