Larb de porc (salată thailandeză cu carne de porc, ierburi, Chili și praf de orez prăjit)

Porc Larb (salată thailandeză cu carne de porc, ierburi, Chili și praf de orez prăjit) este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 541 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.58 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Dacă aveți la îndemână scallions, frunze de coriandru și tulpini fragede, zahăr de palmier și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma orezul lipicios, puteți urma acest fel principal cu Tortul de orez lipicios cu nucă de cocos al mamei mele pentru Anul Nou Chinezesc ca desert. 99 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Larb de porc Thailandez (Lao pork Laab), Carne de porc aburită cu pudră picantă de orez și cartofi dulci, și Larb De Porc.
Instrucțiuni
Așezați carnea pe o tavă lăsând un spațiu de un centimetru între fiecare cub și puneți-o în congelator până când este fermă, dar nu înghețată, aproximativ cincisprezece minute.
Transferați jumătate din carne în vasul robotului de bucătărie și pulsați până când carnea este măcinată aproximativ și nu rămân bucăți mai mari de 1/4 inch, aproximativ 10 impulsuri de o secundă.
Transferați carnea într-un castron. Repetați cu carnea rămasă. Pune deoparte.
În timp ce carnea se răcește, puneți orezul într-o tigaie goală de 12 inci și încălziți la foc mediu-mare agitând constant până când orezul devine maro auriu și apare o aromă asemănătoare floricelelor, aproximativ 6 minute.
Se transferă în mortar și pistil și se macină până când are textura de piper negru crăpat. Alternativ, măcinați într-o râșniță de condimente. Pune deoparte.
Adăugați ulei și șalotă în tigaia Acum goală și gătiți la foc mediu-mic, amestecând continuu până când șalotele se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Scurgeți șalotele și aruncați uleiul, dar nu ștergeți tigaia.
Adăugați carne de porc, 1 lingură de sos de pește și 2 linguri de apă în tigaie. Gatiti, amestecand frecvent pana cand carnea de porc este doar gatita, dar nu rumenita deloc, aproximativ 6 minute.
Transferați într-un castron mare și lăsați să se răcească cinci minute.
Adăugați sosul de pește rămas, scallions, busuioc, coriandru, mentă, jumătate de chili, suc de lămâie, zahăr și praf de orez prăjit. Aruncați cu mâinile și gustați pentru condimentare, adăugând mai mult chili dacă se dorește o căldură mai mare.
Chiar înainte de servire, adăugați șalotă prăjită și aruncați din nou. Granish cu coajă de porc și chili.
Serviți imediat cu varză sau salată pe lateral.