Lapte De Gheață De Ghimbir
Nevoie de o băutură fără gluten și vegetariană? Laptele cu gheață de ghimbir ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 94 calorii. Această rețetă servește 12. Un amestec de lapte, apă, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 15%. Încercați Lapte auriu: Turmeric cremos și ceai de ghimbir cu lapte de cocos, ceai de ghimbir, ceai de ghimbir cu lapte, cum se face adrak wali chai, și Lapte De Gheață De Ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați apa și ghimbirul într-o cratiță mică; aduceți la fierbere.
Combinați amestecul de ghimbir, laptele și zahărul într-o cratiță medie. Răzuiți semințele din fasolea de vanilie; adăugați semințe și fasole în amestecul de lapte.
Încălziți amestecul de lapte la foc mediu-mare la 180 sau până când se formează bule mici în jurul marginii (nu fierbeți).
Așezați ouăle într-un castron mare. Adăugați treptat amestecul de lapte fierbinte, amestecând constant cu un tel până se omogenizează.
Lăsați să stea 15 minute. Se strecoară amestecul de lapte printr-o sită în tigaie; aruncați solidele.
Se încălzește amestecul de lapte la foc mediu la 160, amestecând constant cu un tel. Se răcește complet.
Turnați amestecul în cutia congelatorului unui congelator de înghețată și congelați conform instrucțiunilor producătorului.