Lapte Bătut-Dip De Brânză Albastră

Lapte Bătut-Dip De Brânză Albastră
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și vegetarian? Buttermilk-Blue Cheese Dip ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 109 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, brânză, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Dip De Brânză Albastră Cu Lapte Bătut, Zară și brânză albastră, și Zară-macaroane albastre și brânză.

Instrucțiuni

1
Așezați ceapa într-un castron mic rezistent la căldură. Aducețioțet, zahăr, sare și 1/4 cană de apă la abur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se toarnă peste ceapă; se amestecă pentru a acoperi. Acoperiți; lasămsă se scurgă în frigider timp de cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Bateti Zara, smantana siargive intr-un bol mediu pana se omogenizeaza. Brânză albastră Stirin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză AlbastrăBrânză Albastră
Lapte BătutLapte Bătut
SmântânăSmântână
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Scurgeți ceapa mărunțită șise amestecă în baie. Se condimentează cu sare și pepper.DO înainte: se poate face cu 3 zile înainte.Acoperiți scufundarea și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ceapă MuratăCeapă Murată
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse

Echipamente

DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții4
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista