Lapte bătut creveți cu caviar de sturion din California și Creme Fraiche peste varză de mazăre și salată de roșii
Zară ponosită creveți cu California sturion Caviar și Creme Fraiche peste varza de mazare si salata de rosii este un pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,94 USD pe porție. O porție conține 2488 calorii, 19g de proteine, și 248g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți creveți colosali, sare, roșii de struguri și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până bicarbonat de sodiu ar putea urma acest curs principal cu Tort Simplu De Lămâie De Zmeură ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cartofi Cu CR Si Caviar, Cartofi Gaufrette Cu Caviar Și CR, și Chipsuri de cartofi cu creme Fraiche și Caviar.
Instrucțiuni
1
Pentru a face marinada: într-un castron mare, folosind un tel, amestecați împreună condimentul de zară, sare și piper de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Bateți până se combină bine. Aruncați creveții în marinată până când sunt acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
Transferați creveții la frigider și lăsați creveții să se marineze timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
4
Scurgeți creveții și uscați-le cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
5
Într-o oală mare, robustă, cu fund greu, la foc mediu-mare, încălziți uleiul de canola la 350 de grade F folosind un termometru de prăjit introdus în ulei pentru a monitoriza temperatura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Pentru a face aluatul: într-un castron mare, amestecați împreună făina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, sarea și condimentul cu piper de lămâie. Când ingredientele uscate sunt bine combinate, amestecați în zară, apoi amestecați în 1 1/2 căni de apă spumantă. Se amestecă până se combină. Dacă aluatul este prea gros, adăugați mai multă apă spumantă o lingură la un moment dat până când consistența aluatului este mai subțire decât aluatul de clătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper De Lămâie
Apă Spumantă
Mazăre Cu Cocă Violet
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
7
Ținând creveții de coadă, înmuiați creveții în aluat, lăsând coada neacoperită. Aruncați creveții bătuți în uleiul fierbinte și prăjiți timp de 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
8
Transferați creveții prăjiți pe un prosop de hârtie pentru a scurge excesul de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Prăjiți
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
9
Într-un bol, bateți împreună uleiul de măsline, coaja de lămâie și sucul de lămâie. Condimentează amestecul cu sare și piper, după gust. Aruncați varza de mazăre și roșiile și înveliți ușor în pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea Insertului
Nonpareils Argintii
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Varză
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
10
Pe fiecare farfurie, faceți un pat mic de salată; top salata cu 3 creveți. Acoperiți creveții cu o lingură de creme fraiche și 1 linguriță de caviar.
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Maysaran arsheen Pinot Gris. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.