Lapte bătut creveți cu caviar de sturion din California și Creme Fraiche peste varză de mazăre și salată de roșii

Lapte bătut creveți cu caviar de sturion din California și Creme Fraiche peste varză de mazăre și salată de roșii
Zară ponosită creveți cu California sturion Caviar și Creme Fraiche peste varza de mazare si salata de rosii este un pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,94 USD pe porție. O porție conține 2488 calorii, 19g de proteine, și 248g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți creveți colosali, sare, roșii de struguri și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până bicarbonat de sodiu ar putea urma acest curs principal cu Tort Simplu De Lămâie De Zmeură ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cartofi Cu CR Si Caviar, Cartofi Gaufrette Cu Caviar Și CR, și Chipsuri de cartofi cu creme Fraiche și Caviar.

Instrucțiuni

1
Pentru a face marinada: într-un castron mare, folosind un tel, amestecați împreună condimentul de zară, sare și piper de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Bateți până se combină bine. Aruncați creveții în marinată până când sunt acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Transferați creveții la frigider și lăsați creveții să se marineze timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
4
Scurgeți creveții și uscați-le cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
5
Într-o oală mare, robustă, cu fund greu, la foc mediu-mare, încălziți uleiul de canola la 350 de grade F folosind un termometru de prăjit introdus în ulei pentru a monitoriza temperatura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Pentru a face aluatul: într-un castron mare, amestecați împreună făina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, sarea și condimentul cu piper de lămâie. Când ingredientele uscate sunt bine combinate, amestecați în zară, apoi amestecați în 1 1/2 căni de apă spumantă. Se amestecă până se combină. Dacă aluatul este prea gros, adăugați mai multă apă spumantă o lingură la un moment dat până când consistența aluatului este mai subțire decât aluatul de clătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper De LămâiePiper De Lămâie
Apă SpumantăApă Spumantă
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Ținând creveții de coadă, înmuiați creveții în aluat, lăsând coada neacoperită. Aruncați creveții bătuți în uleiul fierbinte și prăjiți timp de 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
8
Transferați creveții prăjiți pe un prosop de hârtie pentru a scurge excesul de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți PrăjițiCreveți Prăjiți
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
9
Într-un bol, bateți împreună uleiul de măsline, coaja de lămâie și sucul de lămâie. Condimentează amestecul cu sare și piper, după gust. Aruncați varza de mazăre și roșiile și înveliți ușor în pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
VarzăVarză
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
10
Pe fiecare farfurie, faceți un pat mic de salată; top salata cu 3 creveți. Acoperiți creveții cu o lingură de creme fraiche și 1 linguriță de caviar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
CaviarCaviar
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Maysaran arsheen Pinot Gris. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate19
Revista