Languste, Bacon și ciuperci umplute muschiulet de vita
Languste, slănină și ciuperci umplute muschiulet de vita ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $ 7.63 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 635 calorii, 60g de proteine, și 41G de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare și piper, sos de soia, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Muschiulet De Vita Umplut Cu Ciuperci, Spanac la grătar și mușchi de vită umplute cu ciuperci, și Brânză Albastră Și Mușchi De Vită Umplute Cu Ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Gatiti jumatate din slanina pana cand este crocanta intr-o tigaie mare.
Scoateți și puneți deoparte. În aceeași tigaie în care ați gătit slănina, adăugați untul, ciupercile și șalotele și gătiți aproximativ 2 minute.
Se adaugă langustele și pătrunjelul și se sotează până se înmoaie.
Se toarnă amestecul pe o foaie de copt și se adaugă crema de brânză și se amestecă împreună.
Presărați filetul cu uleiul de măsline, sosul de soia, sarea și piperul. Lingurați amestecul de ciuperci, slănină și languste în centrul filetului. Aduceți cele două părți ale filetului în jurul umpluturii pentru a se întâlni. Utilizați șir măcelar și cravată în jurul rola la intervale de 2 inch. Se acoperă cu slănina rămasă.
Prăjiți până când un termometru de carne introdus în centrul cărnii citește 125 de grade F, 30 până la 35 de minute.
Lăsați să stea 5 minute înainte de feliere.
Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Muscadet, Pinot Grigio, Riesling, Vin Spumant
Chardonnay, Gruener Veltliner și Muscadet sunt alegerile mele de top pentru languste. Deși diferite fructe de mare pot solicita cu siguranță vinuri diferite, în general, un vin alb crocant, ușor sau un vin alb spumant va face trucul și nu va îneca arome subtile. Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay]()
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.