Lancashire hotpot
Rețeta Hotpot Lancashire poate fi făcută în aproximativ 2 ore. Acest fel principal are 884 calorii, 48G de proteine, și 55g de grăsime pe porție. Pentru $3.97 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână picurare, sos Worcestershire, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1191 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 100%, acest fel de mâncare este excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cina De Duminică: Hotpot Lancashire, Oală Fierbinte Lancashire, și Supă de rădăcini și fasole Lancashire.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 160C / ventilator 140C / gaz
Încălziți puțin din picurarea de 100g sau untul într-o caserolă mare de mică adâncime și rumeniți bucăți de miel de 900g în loturi, ridicați-le pe o farfurie, apoi repetați cu 3 rinichi de miel tăiați și tăiați felii.
Prăjiți 2 cepe tocate și 4 morcovi curățați și tăiați felii în tigaie, cu puțin mai multă picurare până devin aurii.
Se presară peste 25g făină simplă, se lasă să gătească câteva minute, se agită peste 2 lingurițe de sos Worcestershire, se toarnă 500 ml de miel sau pui, apoi se aduce la fierbere.
Se amestecă mielul și rinichii și 2 foi de dafin, apoi se stinge focul.
Aranjați 900g cartofi curățați și tăiați felii deasupra cărnii, apoi stropiți cu puțin mai multă picurare.
Se acoperă, apoi se introduce la cuptor pentru aproximativ 1 oră până când cartofii sunt fierți.
Scoateți capacul, periați cartofii cu puțin mai multă picurare, apoi întoarceți cuptorul pentru a rumeni cartofii sau terminați sub grătar timp de 5-8 minute până se rumenesc.