Rețeta Hotpot Lancashire poate fi făcută în aproximativ 2 ore. Acest fel principal are 884 calorii, 48G de proteine, și 55g de grăsime pe porție. Pentru $3.97 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână picurare, sos Worcestershire, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1191 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 100%, acest fel de mâncare este excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cina De Duminică: Hotpot Lancashire, Oală Fierbinte Lancashire, și Supă de rădăcini și fasole Lancashire.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 160C / ventilator 140C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De Pui
2
Încălziți puțin din picurarea de 100g sau untul într-o caserolă mare de mică adâncime și rumeniți bucăți de miel de 900g în loturi, ridicați-le pe o farfurie, apoi repetați cu 3 rinichi de miel tăiați și tăiați felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rinichi De Vițel, Tăiați în Felii Groase De 1/4 Inch
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
3
Prăjiți 2 cepe tocate și 4 morcovi curățați și tăiați felii în tigaie, cu puțin mai multă picurare până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Se presară peste 25g făină simplă, se lasă să gătească câteva minute, se agită peste 2 lingurițe de sos Worcestershire, se toarnă 500 ml de miel sau pui, apoi se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
Zahăr Roșu Grosier
Mazare Decojita, Optional
5
Se amestecă mielul și rinichii și 2 foi de dafin, apoi se stinge focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Rinichi De Vițel, Tăiați în Felii Groase De 1/4 Inch
Mazare Decojita, Optional
6
Aranjați 900g cartofi curățați și tăiați felii deasupra cărnii, apoi stropiți cu puțin mai multă picurare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Se acoperă, apoi se introduce la cuptor pentru aproximativ 1 oră până când cartofii sunt fierți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De Pui
8
Scoateți capacul, periați cartofii cu puțin mai multă picurare, apoi întoarceți cuptorul pentru a rumeni cartofii sau terminați sub grătar timp de 5-8 minute până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe