Lamb L ' Arabique

Lamb L ' Arabique
Lamb l ' Arabique este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 1,47 USD pe porție. O porție conține 243 calorii, 21g de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Un amestec de scorțișoară măcinată, linte, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular spectaculos de 85%. Încercați Miel Exohiko (miel, spanac și brânză umplute parcele Phyllo), Friptură de miel cu crustă de cârnați de miel și sos de tigaie proaspătă de struguri, și Piure de miel Colorado și ceapă caramelizată cu esență de fenicul de miel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Sotati gambele de miel pana se rumenesc usor, apoi scoateti-le din tigaie si puneti-le intr-o farfurie adanca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Shanks De MielShanks De Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se sotează ceapa și usturoiul în tigaie până se înmoaie, apoi se amestecă roșiile, năutul și lintea. Condimentează amestecul cu chimen, scorțișoară, nucșoară, fulgi de ardei roșu, ardei chile și sos de ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
LinteLinte
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Se amestecă bine și se lasă aromele să se amestece la foc mediu, timp de aproximativ 3 minute.
5
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
6
Scoateți gambele rumenite din caserolă pentru o clipă; transferați amestecul de legume din tigaie în vasul de caserolă, apoi înlocuiți gambele deasupra amestecului de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Acoperiți vasul și coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de 2 ore sau până când mielul este gătit și se retrage din os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate57
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista