Lamaie Budinca Poke Tort

Lamaie Budinca Poke Tort
Lemon budinca Poke tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 24 și costă 15 cenți pe porție. O porție conține 116 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 39 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de albușuri de ou, jeleu cu aromă de lămâie instant budincă și umplutură de plăcintă, amestec de tort și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Lamaie Budinca Poke Tort, Budinca Poke Tort, și Banana Budinca Poke Tort pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți și coaceți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe ambalaj pentru tava de copt de 13x9 inci, folosind albușurile de ou, apa și uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Bomboane De Gumă Acoperite Cu ZahărBomboane De Gumă Acoperite Cu Zahăr
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Scoateți din cuptor. Poke imediat găuri în jos prin tort la partea de jos a tigaie cu mâner rotund de lingura de lemn. (Sau, poke găuri cu un paie de băut din plastic, folosind mișcare de cotitură pentru a face găuri mari.) Găurile trebuie să fie la intervale de 1 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Paie De BăutPaie De Băut
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Se toarnă laptele într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Adăugați amestecuri uscate de budincă. Bateți cu sârmă măturică 2 minute. Turnați imediat aproximativ jumătate din amestecul subțire de budincă uniform peste tortul cald și în găuri pentru a face dungi.
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
5
Lăsați amestecul de budincă rămas să stea până se îngroașă ușor. Lingura peste partea de sus a tort, vartej la" îngheț " tort.
6
La frigider cel puțin 1 oră sau până când este gata de servit.
7
Tăiați în 24 de pătrate. A se păstra la frigider.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista