Lamaie Budinca Poke Tort
Lemon budinca Poke tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 24 și costă 15 cenți pe porție. O porție conține 116 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 39 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de albușuri de ou, jeleu cu aromă de lămâie instant budincă și umplutură de plăcintă, amestec de tort și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Lamaie Budinca Poke Tort, Budinca Poke Tort, și Banana Budinca Poke Tort pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți și coaceți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe ambalaj pentru tava de copt de 13x9 inci, folosind albușurile de ou, apa și uleiul.
Scoateți din cuptor. Poke imediat găuri în jos prin tort la partea de jos a tigaie cu mâner rotund de lingura de lemn. (Sau, poke găuri cu un paie de băut din plastic, folosind mișcare de cotitură pentru a face găuri mari.) Găurile trebuie să fie la intervale de 1 inch.
Se toarnă laptele într-un castron mare.
Adăugați amestecuri uscate de budincă. Bateți cu sârmă măturică 2 minute. Turnați imediat aproximativ jumătate din amestecul subțire de budincă uniform peste tortul cald și în găuri pentru a face dungi.
Lăsați amestecul de budincă rămas să stea până se îngroașă ușor. Lingura peste partea de sus a tort, vartej la" îngheț " tort.
La frigider cel puțin 1 oră sau până când este gata de servit.
Tăiați în 24 de pătrate. A se păstra la frigider.