Laksa de nucă de cocos cu creveți

Laksa de nucă de cocos cu creveți
Coconut Laksa cu creveți ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.25 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 537 calorii, 22g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână șalotă, lapte de cocos, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma pene de var, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Var Cu Cheie Congelată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Laksa de nucă de cocos cu creveți (supă de tăiței cu nucă de cocos-Curry cu creveți), Creveți De Nucă De Cocos Laksa, și Laksa Siameză (Laksa Lemak) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați cojile de creveți cu ceapa, morcovul și 8 căni de apă și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc moderat până când stocul este portocaliu strălucitor și se reduce la 5 căni, aproximativ 30 de minute. Se strecoară și se rezervă stocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Într-un robot de bucătărie, combinați șalotele, jalapeosul, ghimbirul, nucile de macadamia, coriandrul și turmericul cu 2 linguri de sos de pește și 2 linguri de ulei de canola; piure până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Aluat De Prăjituri Cu Nucă De Macadamia Cu Chip Alb, Porționat IndividualAmbalați Aluat De Prăjituri Cu Nucă De Macadamia Cu Chip Alb, Porționat Individual
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Sos De PeșteSos De Pește
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
TurmericTurmeric
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Într-o oală de supă, încălziți restul de 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Adăugați pasta de condimente și gătiți la foc moderat, amestecând, până când este parfumată, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
5
Adăugați lemongrass și gătiți, amestecând ocazional, până când amestecul se întunecă ușor și uleiul se separă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul GElixirul G
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
6
Adăugați bulionul de creveți rezervat, laptele de cocos, zahărul brun și restul de 2 linguri de sos de pește. Se fierbe la foc moderat până când supa se reduce la 6 căni, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Stoc De CrevețiStoc De Creveți
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Sos De PeșteSos De Pește
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
7
Între timp, într-o oală mare cu apă clocotită, gătiți tăiței de orez doar până când sunt flexibili, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fidea De OrezFidea De Orez
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
8
Scurgeți, scuturând excesul de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
9
Transferați în 8 boluri de supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
10
Adăugați creveții în supă și gătiți până la roz și ondulat, aproximativ 5 minute. Condimentează supa cu sare și pune-o peste tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
11
Se ornează cu pene de var și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Revista