Lahma Bajeen - Plăcinte Cu Carne

Lahma Bajeen - Plăcinte Cu Carne
Lahma Bajeen-plăcinte cu carne ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,65 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 52G de grăsime, și un total de 820 calorii. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, ienibahar măcinat, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Plăcinte Cu Carne, Plăcinte Cu Carne, și Plăcinte Cu Carne.

Instrucțiuni

1
Aluat:.Se dizolvă zahărul în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Presărați drojdia peste apă și lăsați să fermenteze și bubble.In un castron mare combină drojdia, făina, sarea, uleiul de măsline, oul și laptele cald. Frământați până se formează un aluat moale. Aluatul va fi ușor lipicios, așa că asigurați-vă întotdeauna că mâinile dvs. au puțin ulei de măsline pe ele.Ungeți ușor același vas cu ulei de măsline. Întoarceți aluatul în vas, acoperiți-l cu o cârpă curată și lăsați-l într-un loc cald și uscat timp de cel puțin 2 ore, până se dublează.Umplutura De Carne:.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați mielul măcinat sau carnea de vită și amestecați și gătiți până când carnea este sfărâmicioasă și nu mai este roz.Se amestecă ceapa tocată și se gătește, amestecând până când ceapa este moale , aproximativ 5 minute.Se amestecă nucile de pin și toate condimentele și condimentele. Se amestecă și se fierbe timp de un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel MăcinatMiel Măcinat
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Adăugați roșiile tocate.Acoperiți tigaia, reduceți focul la minim și gătiți timp de 10-15 minute până când roșia este moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Se ia de pe foc. Se amestecă sucul proaspăt de lămâie.Amestecul nu trebuie să fie apos, dar trebuie să fie umed. Se lasă deoparte să se răcească.Asamblare:.Luați pumnii plini de aluat și pe o suprafață făinoasă se rostogolesc în bile mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Se lasă să se odihnească 5 minute. Aplatizați fiecare bilă de aluat în 4 discuri, aproximativ groase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
8
Așezați pe o foaie de copt ușor unsă și acoperiți cu carne. Repetați cu aluatul rămas și carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
9
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 18-20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Se servește fierbinte din cuptor sau cald cu lămâie proaspătă sau iaurt simplu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iaurt SimpluIaurt Simplu
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista