La Taqueria Carnitas
La Taqueria Carnitas ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă servește 8 și costă 23 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 27 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de dezosat, lapte, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 27%. Rețete similare includ Taqueria Guacamole, Taqueria Guacamole, și Tacos În Stil Taqueria.
Instrucțiuni
Clătiți carnea de porc și puneți - o într-o tigaie de 6 până la 8 litri.
Adăugați ceapă, țelină, usturoi, frunze de dafin, cimbru, 1 linguriță sare și suficientă apă pentru a acoperi carnea-2 1/2 până la 3 1/2 litri.
Aduceți la fierbere la foc mare; acoperiți, reduceți focul și fierbeți până când carnea este foarte fragedă când este străpunsă, 2 până la 2 1/2 ore. Cu linguri cu fante, transferați carnea de porc într - o tigaie de 9 x 13 inci; rezervați sucuri de gătit. Aruncați șirul și folosiți 2 furculițe pentru a trage carnea în bucăți mari.
Se toarnă lapte peste carne.
Coaceți carnea de porc într-un cuptor 325 până când picăturile se rumenesc, aproximativ 1 oră, amestecând și răzuind tigaia ocazional.
Între timp, turnați sucurile rezervate printr-o strecurătoare într-un castron; aruncați reziduurile. Degresați și aruncați grăsimea. Întoarceți sucurile în tigaie. Se fierbe la foc mare până se reduce la 2 căni, aproximativ 45 de minute.
Când picăturile de porc sunt rumenite, adăugați 1 cană din sucurile reduse; răzuiți picăturile libere și amestecați carnea, rupându-se în bucăți mai mici.
Coaceți până când sucurile s-au evaporat și picăturile se rumenesc, aproximativ 15 minute, amestecând ocazional. Repetați pasul, folosind sucurile rămase și gătiți până când marginile cărnii sunt crocante și rumenite, cu 15 până la 20 de minute mai mult. Condimentează după gust cu sare.