La sud de linia de frontieră pentru două
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați South of the Border Sirloin pentru doi. Această rețetă servește 2. Pentru $3.04 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 313 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați friptură de vită, pesmet, pudră de chili și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, care este solid. Încearcă Pui prăjit la sud de graniță fripturi de filet, Quiche la sud de graniță, și Sandvișuri la sud de graniță pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați primele șase ingrediente.
Tăiați friptura în două bucăți de dimensiuni de servire; puneți în pungă. Sigilați punga și întoarceți-o la strat; la frigider până la 2 ore.
Între timp, într-o tigaie mică rezistentă la cuptor, gătiți ceapa în 1 linguriță de ulei la foc mediu timp de 10-15 minute sau până când ceapa se rumeneste, amestecând ocazional.
Adăugați ardei și usturoi; gatiti 2 minute mai mult.
Scoateți și păstrați cald.
Scurgeți și aruncați marinada. În aceeași tigaie la foc mediu, gătiți friptura în 1 linguriță de ulei timp de 3-4 minute pe fiecare parte sau până când carnea ajunge la coacerea dorită (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne trebuie să citească 145 CP; mediu, 160 CP; bine făcut, 170 CP).
Transferați într-o tigaie pentru broiler acoperită cu spray de gătit. Se amestecă amestecul de ceapă peste fripturi. Într-un castron mic, combinați firimiturile de pâine, brânza și uleiul rămas; presărați deasupra blaturilor. Se fierbe 3-4 inch. de la căldură timp de 2-3 minute sau până se rumenesc.
Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon
Friptura de filet funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușori sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Bodega Norton Brut ros. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Bodega Norton Brut Rose]()
Bodega Norton Brut Rose
Arome Intense de fructe roșii, căpșuni și afine. Tânăr, proaspăt. Plăcut cu un finisaj lung.